HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: villemiz ve yanındakiler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

demain imsechdus

demain imsechdus

yaaaaaaaaaa ona yakın olan herkesi kıskanıyooooomK0500
ya aşığım ya napıcam been067
aynenK0500
K0500ben de aşığım hatta dün yine ağladım(villeden önce ben hiç ağladığımı
hatırlamam ,kolay kolay ağlamazdım eskiden şimdi sulugöz oldum çıktım)ama güzel bi şarkı
sözü çıktı dün ortaya(polyannacılık oynuyorum galiba)ama sınıftakiler enişte diyo
villeyeP030bu çok hoşuma gidio ve okula götürdüğüm 15 ville resmini devlet sırrı gibi
elimden hiç bırakmıyorum her yere onlarla gidiyorum )C035ben onunla tanışmadan
ölmiyceem banane yha067
A055

so_dark Yazan:
K0500ben de aşığım hatta dün yine ağladım(villeden önce ben hiç ağladığımı
hatırlamam ,kolay kolay ağlamazdım eskiden şimdi sulugöz oldum çıktım)ama güzel bi şarkı
sözü çıktı dün ortaya(polyannacılık oynuyorum galiba)ama sınıftakiler enişte diyo
villeyeP030bu çok hoşuma gidio ve okula götürdüğüm 15 ville resmini devlet sırrı gibi
elimden hiç bırakmıyorum her yere onlarla gidiyorum )C035ben onunla tanışmadan
ölmiyceem banane yha067

A055kendimi gördüm gibi oldu...ah Ville ah bak nekadar can yakıyosun..
hem aşığım hem deliyiiimS065

her fotoda yanında beyaz sakallı bi adam war kim o yhaff
ayy ben dün ztn ağlamaktan gözlerim kızardı şişti yaniK0500
ah ville ahhhh
boşuna aglamışın yhaf sende hala mı ordasın yalan o duyduun şey walla billa inan banaE010
bu resimlerden birinde beni görmenizi ne kadar isterdim ville nin yanında off off ... (cogu kişi bnm gibi düşüncek şimdi Smile ) Haberin Yok Ölüyorum :(( !!!! neyse ... güzel bi resim var elimde ama evdeki bilgisayarda 2 gün sonra eve gidiyim eklerim o da güzel bi şey K010
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Referans URL