HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: Video kliplerden resimler=)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Paylaşıcam gine ama sayfa açılmıyo N055
anlamıorum yhaf almıo bu kafa bi türlü nerden buluonuz bu resimleri nası yapıonuz walla billa helal olsun

ville-pnr Yazan:
anlamıorum yhaf almıo bu kafa bi türlü nerden buluonuz bu resimleri nası yapıonuz walla billa helal olsun

Canım çok rahat bir şey bak eğer video elindeyse gidip Nero Show Time'la açacaksın o videoyu sonrada ne zaman bir kare yakaladın C'nın tuşuna basıp ve Paint'e gidiyorsun ve o üste edip'i tıklayıp paste'i vuruyosun ve resim çıkıyor ortaya ama tabikide resim biraz garip oluyo yaparsan anlarsın onun içinde Ctrl+W yap ve bir sayfa karışına çıkacak ve horizontal'la işin olmayacak ama verticalin numarasını 75 yazacaksın ve resim oluyor K010
Site bende açılmıyo bu yuzdende başka siteden denicem eğer resimlerin üstüne tıklarsanız resim büyür K010
Nerde kalmışdık ha Pretending

resimlerin üstüne tıklarsanız büyük olur resimler neden küçük bunlar demeyın:D
In Joy and Sorrow

Heartche Every Moment

The Funeral Of Hearts

Sonunda bu kareyı yakalabildim A055

Buried Alive By Love

Şimdilik bu kadar sonra gene paylaşırım
Not:Bir daha sölüyorum eğer resmi büyük boyut olarak görmek istiyosanız üstüne tıklayınC025

susan Yazan:
[quote=ville-pnr]

Canım çok rahat bir şey bak eğer video elindeyse gidip Nero Show Time'la açacaksın o videoyu sonrada ne zaman bir kare yakaladın C'nın tuşuna basıp ve Paint'e gidiyorsun ve o üste edip'i tıklayıp paste'i vuruyosun ve resim çıkıyor ortaya ama tabikide resim biraz garip oluyo yaparsan anlarsın onun içinde Ctrl+W yap ve bir sayfa karışına çıkacak ve horizontal'la işin olmayacak ama verticalin numarasını 75 yazacaksın ve resim oluyor K010
Site bende açılmıyo bu yuzdende başka siteden denicem eğer resimlerin üstüne tıklarsanız resim büyür K010
Nerde kalmışdık ha Pretending

[URL=www.resimupload.com/ds894632186_pretending_7.html][IMG]

çok saol yhaaa walla denerim karışık gibi gözüküo ama teker teker yapmaya çalışırım yapamazsam da bi daa anlatırsın nolcekP030

Anlatırım tabikide msnini ekledim orda gel üzün üzün anlatırımA055K010
Sacrament

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL