HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: HIM quizi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bu quiz i 7 ay 15 gün önce hazırlamışım. gerçi şimdi bir baktığımda pek beğenmiyorum ama yinede paylaşmak istedim :) yorumlarınızı bekliyorum
http://www.kuizz.com/kuiz/5206
HIM mania ;)
bu grup hakkında bilgin çok iyi =) böyle devam et...

hehee biliodum...
güzel olmuş bence ellerine sağlık :)
A055 %100 yaptım P030 çok güsel yapmışsın saol ama sorularda biras yanlışlık vardıE010

darkshe Yazan:
A055 %100 yaptım P030 çok güsel yapmışsın saol ama sorularda biras yanlışlık vardıE010

hangilerinde vardı yanlışlıkk?

mesela ilk soruda 1991 yılı yok doğru olan 1991 1 tane farP030
HIM mania ;)
bu grup hakkında bilgin çok iyi =) böyle devam et...

sorular kolaydı ama...
anaaa cok kolaydı bunlar la hele o sıralama bölumu en sonuncusunun dark lıght oldugunu blıoz zaten bşkada sonnda dark lıght olan yoktuP030 manyak cıktım bu arada bendeA055

nyse saol aysncuuumm genedeeK010
Çok kolay bi Quiziydi A055
aşk olsun arkadaşlar :D kolay olucak tabi. herkes bu sitedeki gibi h.i.m fanı değilki:D sıradan bi vatandaşın bilmesi gerekenler onlar P030047

darkshe Yazan:
mesela ilk soruda 1991 yılı yok doğru olan 1991 1 tane farP030

senide cevaplayayım. o zamanlar internetten okuduğum "Grup aslında kariyerine KISS, Type O Negative, Danzig, Black Sabbath ve Depeche Mode gibi grupları coverlayarak başladı. 1991 den 1995 e kadar askerlik dolayısı ile eleman değişikliğine giden grup, nihayetinde 3 as elemana (Ville, Linde, Mige) Burton ve Gas‘ın da dahil olması ile beraber ana ve kemikleşmiş kadroyu oluşturdular." 91 de kesin kadroyu göremediğim için bende 95 yazmıştım.

Sayfa: 1 2
Referans URL