HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: şarkıların gizemi...1 join me ..??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bu şarkı size neler hisettiriyor.. eminim bir cok seydir ama ılk hıslerınızı yazın......:) yani herkesi cok etkıleyen bu sarkının(yanı bı cok kısıyı) anlatmak ıstedıgı gızemı nedır sızce...??
cok süper bi sarkı yaSmile
dünyada yasamak istemeyen asıkların ölümde daha mutlu olucaklarını düşündükleri bir sarkı ...
bir insanı ölüme gittiğinde dahi peşinden gidebilecek kadar çok sevmeyi anlatan bi şarkı diyebilirm...
bence dünyadan kaçıp sewdiğiyle ölüme gitmek isteyen ama onsuz asla gitmeyecek olan birinin şarkısı...
bayılıyorum bu şarkıyaKa12

Venus666 Yazan:
bence dünyadan kaçıp sewdiğiyle ölüme gitmek isteyen ama onsuz asla gitmeyecek olan birinin şarkısı...

bu yorumu sewdim sahsen...:)

Ya ben hiç bir zaman duygularımı ama join me benim hayatımda en sevdiğim 2 şarkıdır
Bu şarkıyı dinlediğimde hep biriyle ölmek isterim ve sonlarına yaklaşırken kendimi ölümlü insanlar gibi hissediyorum onun ardındanda hep The Funeral of Hearts dinliyorum ve eğer kalbım biriye kırıldıysa deliler gibi ağlarım ve o zaman hep bu şarkıyı yani Join Meyi o kişiye arman ediyorum ve onunla ölüme gitmek isterimA055

thanatos666 Yazan:

Venus666 Yazan:

bu yorumu sewdim sahsen...:)

bende:D

aslında tam olarak anlatamıcam ama şukadarını söliim her dinlediimde ufak weledler gibi aglıorum ville nin sesi bi başka bu şarkıda bıkmadan usanmadan ölene kadar dinlerim
join me benm ilk şarkıım.. onun yeri ayrıdır bende=) valla ben şarkıyı dinlemeye bşladıgımda ölümü düşünür beni gercekten bölee sevecek bri olurmu die hayal ederımA055çok etkılendıgım bi şarkıdır ama o ayrı...
ahh bna eski sevgülüm çıkma teklifi ederken bu şarkıyı msnden bna yollamıştı P030
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL