HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: U.F.O
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bugün U.F.O fenomeninin noolduunu incelicezz xD..Önce U.F.O ne demektir ona bakalım..U.F.O gawurca "Undefined Fucking Objects" kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmiştir.Türkçe anlamı ise "Koyduumun Uçan Şeyleri".. xD

Türkçesini kısaltırsak "K.U.Ş" Ama türkçede K.U.Ş bildiimiz kuş anlamına geldiinden we moda olmadıından biz gawurcasını,yani U.F.O yu kullanacaız..xD..UFO adından da anlaşıldıı gibi ne idüü belirsiz uçan şeyler demektir.Yani bişeyin UFO olabilmesi için önce uçması we ne idüü belirsiz olması şarttır.Mesela uçaklar UFO diildir,çünkü ne oldukları bellidir..

***Bülent ersoy'da UFO diildir..ne idüü belirsiz olmasına raamen uçamadıından UFO olamaz..!!!
S065
sizde ne idüü belirsiz olmasına rağen uçamadıı için ufo olmayan şeyler türetebilirsiniz... C025

demain imsechdus

Bülent ersoy'da UFO diildir..ne idüü belirsiz olmasına raamen uçamadıından UFO olamaz..!!!
P030
hohohoh komedi ya bende bi U.F.O buldum rober hatemo(aklkmdan MMde geçti ama burda fanları var olmazA055)

irem Yazan:
hohohoh komedi ya bende bi U.F.O buldum rober hatemo(aklkmdan MMde geçti ama burda fanları var olmazA055)

A055anaaa şunlara bak seenA055

bende buldum küçük emrah(gerçi büyüdü ama)P030P030A055

Dark light Yazan:

irem Yazan:

A055anaaa şunlara bak seenA055

şimdi nie güldün kieee beni beenmionmu?067

fatih ürek varr meselaa uçmuş o zaten P030bide ne idüü belirsiz o U.F.O'ya direk geçiş yaparP030A055P030A055

GoNeWiThThEsİn Yazan:
fatih ürek varr meselaa uçmuş o zaten P030bide ne idüü belirsiz o U.F.O'ya direk geçiş yaparP030A055P030A055

hehe bncede saf U.F.O.A055

ellyc Yazan:

GoNeWiThThEsİn Yazan:

hehe bncede saf U.F.O.A055

puahhhahha

Bülent ersoy'da UFO diildir..ne idüü belirsiz olmasına raamen uçamadıından UFO olamaz..!!! koptum suna yaa A055 fatih ürek olayını da sevdim A055
benden de bi tane gelsin gülşen olur mu???Smile baska gelmedi aklıma suan...P030
Sayfa: 1 2 3
Referans URL