HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: Valo başrol de
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sizce Ville bir filmin baş rolünde oynasa nasıl bir karakteri canlandırmalı bn tbiki sanatçı görünüşüyle aşk adamı fln düşündüm
bencede tabi haliyle çok güzel olurduKa09
evet güzel olurdu !!belki basit ama gene de iyi --> başlarda sevdiğine kavusamayan ama sonra kavusan biri senaryoyu görür gibiyim Smile yanında ben de oynasam ya
yetenekte var senaryoda yazarım biraz hem P030
the crow tarzında gothic bi aşk hikayesinde oynamalıydı muhteşem olurdu ve villeye acayip yakısırdı

Passion's Killing Floor Yazan:
Sizce Ville bir filmin baş rolünde oynasa nasıl bir karakteri canlandırmalı bn tbiki sanatçı görünüşüyle aşk adamı fln düşündüm

bende ölee düşünüormS065

Mr brooks filmindeki gibi mutlu bi aile babası tablosunun arkasından seri katil ville çıksada fena olmazdı hani..düşünsene ville kurbanlarını ilk önce aşk sözcükleriyle teselli ediyo sonra..güzel kafalarını kazığa geçiriyo ve ağır ateşte yakıyo..sonra kafa derilerinden biblo falan yapıyo ve evinde hatıra olarak saklıyo falan..of off offf tadından izlenmez..P030

Met@listaN Yazan:
Mr brooks filmindeki gibi mutlu bi aile babası tablosunun arkasından seri katil ville çıksada fena olmazdı hani..düşünsene ville kurbanlarını ilk önce aşk sözcükleriyle teselli ediyo sonra..güzel kafalarını kazığa geçiriyo ve ağır ateşte yakıyo..sonra kafa derilerinden biblo falan yapıyo ve evinde hatıra olarak saklıyo falan..of off offf tadından izlenmez..P030

zuahhhaa yhaaff içimi karattın sabah sabah daa insancıl bişe bulabilirdin A055
bence ona her rol yakışır K010

bence böle rock yapan vampir türünde biri de olabilir hani lanetliler kraliçesi filminde lestet mi ne öle biri vardıya başrolde onun gibi süper olurdu yha S065
vampir iyi gider de herif zaten filmde oynadı yani.ama küçük bir rolü var.hatta avatar olarak kullanırlar valo genital bölgesini tıraş ederkenE010
hangi filmde oynadı
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans URL