HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: Ville nin uyuşturucu kullanmasına n diyorsunus :(
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
HIM vokali ville valo kerrang'a bir barda içki içerken esrar kurbanı olduğunu açıkladı.
son yayınlanan albümü dark light'ın amerika turnesini yen bitirmiş olan şarkıcı minepolis'te,grup arkadaşları ve birlikte sahne aldığı the quest on october 21 grubuyla beraber içki içerken birasınminepoliste dağıtmaya karar verdiyseniz,sakın rastgele birileriyle takılmayın,çünkü ben yaptım ve birileri içkime ilaç atıp herşeyimi çaldı." açıklıyor valo."içkime bintakım ilaçlar attılar.tamamen kendimi kaybettim ve daha önce hiç görmediğim bir otel odasında açtım gözlerimi.birisi ceketimi,astım ilaçlarımı,sigaramı,kredi kartlarımı ve cep telefonumu çaldı.

tanrıya şükür kötü bir şey yaşanmadı."diyor ve ekliyor "birkaç sıyrık vardı,tahminim düşerken oldu ama kötü birşey değil." valo sürekli içmeye itirazı olan biri değil ancak olaydan beri hiç sarhoş olmadığınıda itiraf ediyor.

epeydir ayığım" diyor "zor değil.turnedeyken konserden önce biraz içerim,önce kendimi biraz tuhaf hissederim.ama şu anda iyiyim."
içkiye ilaç atılarak ve esrar yardımıyla yapılan saldırılar son 5 yılda artış göstererek adını duyurdu.

bu hbrden snra yıkıldım arkdaşlar sizin görüşlerini almak isterim
yha sınırm biras geç oldu ama görüşlerinizi bilmek isterim K0500
kalakaldım + çok üzüldüm...
sağlığı açısından....
:'(
....................
Acaba yapmadıı başka ne kaldı :S Hiç şaşırmadım ya :P
ya kullanmasa iyi olurdu yani yazık sağlığı gider üzüldüm
hiç kimseye güven kalmadı !!!!!! villeciğimi de bağımlı yaptılar umarım kurtulur bu illetten
biliyodum ztn belli tipinden :'( ama içmeseymiş keşke yaa :'(
geçmiş olsun kendisine
cidden kötü bi olaymış yacık benim villemeee A055
Arkadaşlar ville bağımlı falan değil. Yazıyı dikkatli okursanız anlarsınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL