HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: en utandıgınız an ???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar burda ise en utandıgınız anın ne oldugunu bizimle paylaşmanızı istiyorumK010

konuyu ben açtım ben başıyım. bundan 6 sene önce gitara yeni başlamıstım.benim abi dedigim bi komsuda elektro almıştı.bende tek bildigim şarkıyı çalmaya çalıstım.tabi ses çıkmıo agladım.gitarı bozdum die sonradan ögrendim ki anfisiz ses çıkmıomus...P030 eet sıra sizde....
öğretmenimin üstne dogum günnde kusmam
Okulda Sevdiğim Çocuğu Görmüştüm. O sırada da Merdivenlerden Çıkıyodum. Ona Bakaken Düşmüştüm..:(E015

demain imsechdus

arkadaşlarla çikolata aldık arka cebime atmıştım orda ermiş ve ben üstüne oturunca arkama bulaşmıştı herkez bna bakıp gülüodu rezil olmuştumA030
pardon ama manyak rezil olmuşun hohohA055 kızma ama

demain imsechdus

ay hiç sorma yaa berbattı aklıma gelice bile kızarıom sen nie yazmadı iremS065
bende öle çhok önemli bişi yok hea hatırladım ya eve anamın arkadaşı ve olu geldi bende daa 10 yaşındamıım neyim konuşçak bişi yok bende albümümü aldım içinden bebeklik fotolarımı çıkardım nasıllardır bilirsin çocua şimdi bakabilirsin dedim çocukta ben bakmak istemedim ki dedi morardım

demain imsechdus

ooo kötü olmuş ama bnmki dha ktü hıhP030
oo bende neler var anama sıgara alcaktım iştee kısa biiip die istiom normalde sigarayı deişiklik ossun piiip kısa diim dedim yanlışlıkla kısa biiip kısa dedeim adam bana baktı sondaki kısa neydi fralan dedi çok utandım

demain imsechdus

ya arkadaşlarla gezioduk birden bir amca geldi yanımıza amca noldu dedim meğersem arkanızdaki mağazada olu çalışıomuş gelio mu die ona bakıomuş
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL