HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: Hangi yaş grupları HIM dinliyo
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ben 9 yaşımdayken dinliodum ama herkes 9 yaşında dinlemesin :)
ben 11 yaşından beri dinliorum şu andada 14 yaşındayım ölne kadarda dinlicem ;)
böle yas ayrımı yapmayalım bnce... zevke balı bi is nası olsa , bnde 11 yasımdan beri dinliyrm :D him dinlenmez mi pee ??? bnm kuzenim 2 yasında bazen acıyrm himi kafayı sallıyo cocuk :D refleks haline geldi artıkP030

thanatos666 Yazan:
bnce bırakın herkes ınlemesın...bu bzm ayrıcalıgımız olsun!!

arkadasa katiliorm hem herkes dnleince isin zewki kalmas

venus-doom Yazan:
böle yas ayrımı yapmayalım bnce... zevke balı bi is nası olsa , bnde 11 yasımdan beri dinliyrm :D him dinlenmez mi pee ??? bnm kuzenim 2 yasında bazen acıyrm himi kafayı sallıyo cocuk :D refleks haline geldi artıkP030

P030 e sprmis gerci bism aile manak olduu icn babam harc herkes rockcı we him sewer(babam ne yask ki bluescu)

InThEdArKnEsS Yazan:

venus-doom Yazan:

P030 e sprmis gerci bism aile manak olduu icn babam harc herkes rockcı we him sewer(babam ne yask ki bluescu)

bizdede babam haric herkes pop dinliyo :Dbi babam rock çı anlicanız :D

ben 16 yaşındaym ama onu benm annem de dinliooo babm da.....P030
P030P030bende 14 yaşındayım bende kendi yaş grubumu işaretledim
ama bence herkes dinliyodur dün ben 30 yaşında bi adam gördüm wicked game i dinliyodu mesela A055A055K010
BEN 11 YAŞINDAYIM
ben 13 kendi yaşımı işaretledim ama bencede HIM dinlemek bir ayrıcalık olsun
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans URL