Öncelikle herkese selam. Arkadaşlar son günlerde forumumuz tam anlamıyla konseptinden çıkmış ve bir kahvehane forumuna dönmüş durumda. Forumumuz yalnızca muhabbet bölümünden ibaret değildir. Lütfen paylaşım yapın; HIM ile ilgili görüş, düşüncelerinizi yazın. Şu anda forumumuzda 8,988 ileti var ve bu iletilerin 5,322 adeti muhabbet bölümünde. Yani yarısından fazlası. Bu gidişat bu şekilde sürerse bazı yaptırımlara gitme durumunda kalabiliriz.
Tüm bunlarla birlikte, açılan bazı konular da göze çarpmaktadır. Bunlar bir başka konunun ad değişirmiş hali ya da sırf laf olsun torba dolsun mantığıyla açılmış konulardır. Bu tarz konular bu günden sonra kapatılacaktır.
Her şey forumun ve sizlerin iyiliği için. Lütfen güzel forumumuzu en iyi şekilde kullanalım.
Amiral
abi millet grup yapmış siteye sadeec yenı bırılerını bulmak ıcın eglencesıne gırenler var... bu durum beni de cok uzuyo yaşanmaması gereken bişiydi bnce ....

abi millet grup yapmış siteye sadeec yenı bırılerını bulmak ıcın eglencesıne gırenler var... bu durum beni de cok uzuyo yaşanmaması gereken bişiydi bnce ....

Evet öyle yapanlar tahmin edilenden de fazla ve bu hoş bir durum değil..
Muhabbet bölümü ile ilgili olarak ise bence o kadar endişeye gerek yok sadece olması gerektiğinden daha aktif ancak bunun çok bi zararı olmaz.
Bu forumun HIM için yapıldığına unutmayalım yeter.
yha abi bu sıte amacının dışında kullanılmaya bşladı anıla da söledım been...
dier sıtelerden bı farkımız olssn sıteye sırf kız msnı ıcın uye olanlarıda cok yakaladım bu çirkin bşii muhabbet bolumune geldıgımızdedee cok sacma konular acılıoo bıraz daha eğitici weyaaaaaa herkesınn her yaştakı uyenın katılabılecegı konular acılması lazım..
bidee önunee glen uye oluo bu sıteyee chat sıtelerıne dondu walla yhaa=s cok üzücü cidden

yah geneli rahatsızsa bi problem vardır..bn bunu yeni üyeler gelmeye başladıgında da söledim..önceleri büyük hevesle girerdim bu foruma sn iki haftadır bana noldu bilmem ama pcyi acıom yemin ederim foruma girmeden cıkıorum ne olmuş ne bitmiş umrumda bile olmuo hele dedıgınız gibi muhabbet bölümüne hic tık atasım gelmioo cunku bastıgım anda konuların hepsii hurraaa üstüme üşüşüüoo gibi oluoo..kafam karısıo tabiri ne kadar yerindedir bilinmez ama walla öle oldu...aa sunu da belirteyim muhabbet bölümüne cok msj attım dogrudur cunku hakkaten eglenerek severek ısteyerek okudugum konular da vardı..hatta geçen gün oturdum kardeşime dert yanıodum bı konu acmıslar usttekıne ıltıfat et taam anladık onu da sonradan gelen usttekıni kızdır ya da ıltıfat et yok efendım usttekıne ıltıfatla karısık kızdır:D yanii neysee canımm demek istediğim aynı seylere msj atar oldum hatta artık yenı konu acıldıgında öncekı konuya yazdıgım seyı kopyala yapıstır yapacam nasıl olsaa aynısı

yanı gereksız konularla forumumuzu doldurmayalım....ne gzl bolumlerımız var... oraya yazalım goruslerı bnde valoizm e katılıyorum konu dısına tıklayasm gelmıo.....onceden cok evk aldıgım bı bolumdü aartık....:(
yaa bncede çok doğru sölemişsn valoizm son zamanlarda doğru düzgün siteye bakmadan kapatıyorum çok gereksiz şeyler var
ddgımm gbı işdee mıllet gırmek bıle ıstemıo artk sıteyee ...!!:S