HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: Muhabbet bölümü ile ilgili olarak. Lütfen Okuyun.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
inş. düzelir çünkü bu siteye çok severek giriyodm normalde
Muhabbet bölümündeki konuların bi kısmını(çoğunu) kapatıldı.
Bu konular zamanla gerilere düşecektir.Lütfen yeni konu açarken daha seçici olalım.Kapatılmasını istediğiniz başka konular veya tekrar açılmasını istediğiniz konular varsa bildirin.
bn burayı sevıyorum elımden gelenı yapıcam.......

_HIMsEvEr_ Yazan:
Muhabbet bölümündeki konuların bi kısmını(çoğunu) kapatıldı.
Bu konular zamanla gerilere düşecektir.Lütfen yeni konu açarken daha seçici olalım.Kapatılmasını istediğiniz başka konular veya tekrar açılmasını istediğiniz konular varsa bildirin.

çok tşk.

bncede dediğiniz gibi çok fazal gereksiz konu war ayrıca o gerksiz konular yerine daha düzgün konular konulabilir birde burda muhabbet için arkadaşlık kurabilmek için gelenlerde çokk!!! Bu HIM forum olmaktan çıkıoyr bnce eğer çok konumak istiyorlarsada muhabbet bölümü war orda konuşsunlarr!K010[/u]
gereksiz konular kapatıldıysa herkese çokk teşkrler!!K010[/i]
çok güzel bi konuya değinilmiş öncelikle..biz buraya H.I.M için toplandık sadece muhabbet bölümünde boş boş konuşmak için..umarım sitemiz arınır bu şahıslardan
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve siteyi çok sevdim çok eğlenceli ben hım in şarkılarını çok seviorum ama ville valo ya hayranlığım çok fazla.Ben herkesle muhabbet etmek isterim.
Sayfa: 1 2
Referans URL