Evet sizce bir H.I.M fanı nasıl olmalı ???
Benim düşüncelerim
Bir H.I.M fanı H.I.Mı sıkıca takip etmeli ve onları her gün mutlaka dinlemeli ve eğer ben ville'ye aşığım sonrada kenan doğlunun şarkısını koyarsa bu H.I.M fanı değildir bence.Bir H.I.M fanı her zaman o grupun ii ve kötü yanlarını bilmelidir...
Grupun tüm şarkılarını elde etmek için çaba sarf etmek lazım ve bunu bir tek gerçek H.I.M fanları yapa bilir bence

Ya sizce H.I.M fanı nasıl olmalı??
evet HIM'i hergün dinlemeli,izlemeli ;onların hakkındaki her şeyi bilmeli,HIM hakkında söylenen kötü sözlere karşı onları korumalı;elinde imkanı varsa konserlerine gitmeli;HIM'i tanımayanlara tanıtmalı
dogrudur yazmıssınız zaten nerdeyse hepsini bende yaziyim,[cogu cvplar aynı kapıya cıkıcak gibi geliyo bana zaten]
him fanı himi her zaman yanında tasımalı(en azından kalpte

) izlemeli dinlemeli her yönüyle onu takip edip ögrenmeli hep yanında olmalı lafcılara karsı onu korumalı yukarda dendiği gibi zaten adı üstünde fan bu bi gün öyle yapıp bi gün baska bi tarafa kaymamaktır zaten bunu algılamak lazım bi gün iyi konusup bi gün kötü konusmamak lazım[aynı oldu bu sanki söylemiştim zaten bastada aklıma ayrı bişey gelmedi

]
birr him fanının pc snde en az 50 tane HIM sarkısı en az 1000 tane HIM ve ville resmı olması lazıımm=P

yanı benjee

evet HIM'i hergün dinlemeli,izlemeli ;onların hakkındaki her şeyi bilmeli,HIM hakkında söylenen kötü sözlere karşı onları korumalı;elinde imkanı varsa konserlerine gitmeli;HIM'i tanımayanlara tanıtmalı
kesinlikle katılıyorum ;)
him fanı onların iyi hötü yanlarını, özellkilerini, şarkıları hakkında yorum yapabiilen,onları takip eden ,vs vs vs hergün şarkılarını dinlemek, şarkılarını yada resimlerini alarak fan olunmaz ,
bu kadar
ör. kişi onun resimlerini alamıyor cdlerini alamıyor , başkalrından dinleme olanağı buluyor, onlar hakkındaki bilgileri takip ediyor, onları savunmuyor ama onlatrı çok seviyor ,
işte ben buna fan derim
bnce gercek bı H.İ.M fanı her zaman onun için bişeyler yapmalıdr korsan takılmamalıdır... her zaman onun için yeni şeyler düşünmeli gündemi takip etmelidr...... onun için ugrasmalıdır. bn sahsen bi çok programı sadece H.İ.M için ögrendim.. ve emin olun ona bişiler yapabılmek ıcın ektıgım baya bı arkadasım oldu....

ter dokuorum sabahın 10 ndan berı yetmezmıııı=PP

dün gece oturdum napıım askıma dıe dusundum..... ve dedım gzl bi wallpaper yapmaya calısıyım....

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10