HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: ville valo ''bilelim öğrenelim''
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

ville valo Yazan:
yeşil çay içiyodur artık vücudunda toksit mi toksin mi işte ondan kalmamıştır

Anam yazık.Yeşil çayı bari seve seve içse zorla içmek çok kötüP030P030

susan Yazan:

ville valo Yazan:

yok kız seviyodur kesin.burnunu tıkayıp ağzındav veriyolarsa bilemicemde valo artık sağlıklı yaşıyor bundan eminim

ville valo Yazan:

susan Yazan:

ville valo Yazan:

yok kız seviyodur kesin.burnunu tıkayıp ağzındav veriyolarsa bilemicemde valo artık sağlıklı yaşıyor bundan eminim

Sağlıklı beslenmesini çok istiyorum ama zorla değil.Eğer sevmiyosa gene içmek zorunda ama umarım zamanla sever E010

ya evet sağlıklı yaşasın zorla morla A055 hatta dövsün annesi onu dizine yatırsın poposuna vursun P030 adamın astımı var ve hala o kadar sigara içiyo yazık ama kendine gerçi şimdi iyi olmaya başlamış diyosunuz inşallah doğrudur... bnde bişeylere cevap vermek isterdim ama herşeye zaten cevap vermişsiniz :) tşkler paylaşım için
Ka12
Ville hiç estetik yaptırmış mı?Çünkü burnu 1. fotoda bir garip 2. de daha güzel.Yoksa sadece ışık yüzünden mi öyle görünmüş?

çünkü ilk fotoda ağzı kulaklarında.gerilmiş halde.sen yap aynı şeyi ayna karşısında aynısı sanada olur
Evet onu da düşündüm ve denedim.Onunki kadar değişmedi sanki.
cidden denedin mi.A055P030 bence yaptırmamıştır. onun burnu her zaman çok güzeldi.eski resimlerinde de öyleydi galiba. Hiç dikkat etmedim
Bencede çünkü olsa ilk albüm resimlerinden belli oluyodu ama öle değil.Bide bazen resimler garip çıkıyo bunun gibi.Bi keresinde benim resmimde ağzım çok büyük görseniyoduA055
paylaşım için saolun
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Referans URL