HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: tanışabilirmiyiz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
fatoş ben 1988liyim ist/kartal
şunu soliim bn gercek bi HIM severim cnkü sadece ville yakışıklı diye bu grubu sevmiyorum onları hissedebiliorum yabtıkları müzigi heartagramı boynumdan cıkarmıorum(millet israil bayragı sansada)
ben HIM ı sadece ville için sewmiorum yaptıkları müzik beni ck etkiliyo ama villede ole hayatımın adamı diebilirim
bu arada ville gaymı die bı konu acılmıs ve video konulmuş acaip sinirlendim yorum yabıcaktım ama konu kapatılmış.. ya bu ne sacma bişeydir size ne siz müzigini dinliosunuz adamın sizi özel hayatı ilgilendrmez paparazilik yapın o zaman HIM sever oldunuzu solemeyin burda..
yeni gelen herkes h.q. P030 :D

Xena Yazan:
fatoş ben 1988liyim ist/kartal
şunu soliim bn gercek bi HIM severim cnkü sadece ville yakışıklı diye bu grubu sevmiyorum onları hissedebiliorum yabtıkları müzigi heartagramı boynumdan cıkarmıorum(millet israil bayragı sansada)
ben HIM ı sadece ville için sewmiorum yaptıkları müzik beni ck etkiliyo ama villede ole hayatımın adamı diebilirim
bu arada ville gaymı die bı konu acılmıs ve video konulmuş acaip sinirlendim yorum yabıcaktım ama konu kapatılmış.. ya bu ne sacma bişeydir size ne siz müzigini dinliosunuz adamın sizi özel hayatı ilgilendrmez paparazilik yapın o zaman HIM sever oldunuzu solemeyin burda..

haklısın tatlım ama gordugun gıbı konu kapatıldı soledıkelrını bızde soledık cınsel secımlerı yada ozel hayat dıyelı bızı ılgılendırmez bız muzıge bakarız....aramıza hos geldın:)

aramıza yeni katılanlar
hoooooşşş geeeelllldddiiinnniiizzzzz
hoşgeldinizE010
ya bn 3-4 gün oluo.bn yeni miim??:S:P
bn kübra 13 yaşındaım en çok müzik dinleip nota çıkarmaı sewiorm.kitapta okuorm arada:)ee siz kimsiniz kine??
doru haklısın konu kapatıldı farkındayım ama ck sinirlendim soledigim gbi bunu yazmak istedim.. saol bu arada hosgeldin dedigin için =)

rockçı asi Yazan:
ya bn 3-4 gün oluo.bn yeni miim??:S:P
bn kübra 13 yaşındaım en çok müzik dinleip nota çıkarmaı sewiorm.kitapta okuorm arada:)ee siz kimsiniz kine??

h.g kübra...

hepiniz hoşgeldiniz
iyi eğlencelerE015
ben 5 gün oldu ama çogu kişi beni tanır bende onları tanırım kısaca kusu olmadı onur diebilirsiniz.elimden geldigi kadar siteye bişiler yapmaya çalısıorum.güsel bi site gerçekten daha da iyi yapmak için elimezden geleni yapalım.HİM KARDEŞLİGİİ!!!K010
Referans URL