HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: HIM'in Yeni Albümü Yolda!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
HIM'in resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre HIM'in yeni albümü "Venus Doom" Eylül'ün 17'sinde Tüm dünyada müzik marketlerde olacakmış.
Hoperlörlerinizi patlatmaya geliyoruz demişti Ville albüm için. Umarım kaliteden birşey kaybetmemiştir.
Şu ana kadar yaptıkları albümlerin hepsi harikaydı Ville'nin dediğine göre bu albüm kendilerini en iyi ifade ettiklerini düşündüğü albüm. albümde sound olarak daha az klavye ve daha çok gitar varmış görcez bakalım Smile

arkadaşlar albüm hazırlıkları tamamlanmış Albümde tam 9 tane şarkı bulunuyo:
1. Venus Doom
2. Love In Cold Blood
3. Passion's Killing Floor
4. Kiss of Dawn
5. Sleepwalking Past Hope
6. Dead Lover's Lane
7. Song Or Suicide
8. Bleed Weel
9. Cyanide Sun
Ayrıca grubun elemanları bu çarşambadan itibaren klip çekimlerine başlıyo Klibi daha önce U2, AVRIL LAVIGNE, JENNIFER LOPEZ and BRUCE SPRINGSTEEN'le çalışmış olan Meiert Avis yönetecek Ama hangi şarkıya klip çekildiği konusunda bi bilgim yok henüzKa23 Özlem bitiyo Ka12
ben Dead Lover's Lane ı dinledim.bi konserde söylemişti.ararsanız bulabilirsiniz.fena değil021021
Evet ben de dinledim o şarkıyı. Hatta Passion's killing floor şarkısını da youtube dan bulabilirsiniz Bence güzel bir şarkı olmuş Diğer şarkılarını da çok merak ediyorum Özellikle Ville'nin intihar eden çok yakın bi arkadaşına yazdığı Kiss of Dawn parçasını..
pek beğenmedim heralde tam duyamadığım için
Ohh yeni Albüme her zaman kapımız açıktır..Ka23Ka23
love in cold blood harika bi şarkı
sonra kiss of dawn da harika
passions killing floor fena diil dead lane lovers ı pek beğenmedim

depp Yazan:
love in cold blood harika bi şarkı
sonra kiss of dawn da harika
passions killing floor fena diil dead lane lovers ı pek beğenmedim

Nerden dinledin bunları ? 037

Sanırım youtubedaki konser görüntülerinden dinleme şansı olmuştur
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7