HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: Cradle of Filth ve Ville Valo
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Normal hayatlarında arkadaş olduklarını da bildiğimiz Ville Valo ve Cradle of Filth in efsane solisti Dani Filth, beraber bir çalışmaya imza attılar.
Cradle of Filth in son albümündeki bir şarkıda Ville Valo back vocal yaptı. Bunu Dani Filth bir röportajda şöyle anlatıyor: "O şarkıya uygun bir erkek vokale ihtiyacımız vardı. Güçlü, melodik ve böyle bir işin altından kalkabilecek bir vokale ihtiyacımız vardı. Ville Valo tek seçimdi."
Şarkının adı "The Byronic Man". Bu şarkıyı çok kez dinledim, Cradle of Filth in çoğu şarkısı gibi bu da çok hoşuma gitmişti. Fakat back vocalde Ville Valo nun varlığından haberim yoktu: hatta duyunca da çok şaşırdığımı söylemeliyim =)
Ben biliodum Ville'nin olduğunu güzel şarkı(=
bana dedikler,nde ilk tepkim çok kötü oldu yapamaz bile dedim(ne alakaysa) harbiden güzel olmuş
Vaa harbi güzel olmuş ama.E015
kısmetse şimdi indircem paylaşım için saol :)
ayh dinledik harika bir şarkı villenin olduğu anlaşılıyo sonlara doğru :D
bende şimdi dinliyorum
evettt buldum vilenin seslerini gerçekten güzel ama çok böğürmeli
ville'yle cradle of filth düeti güzel olmuş..klibinde acaba ville de olur mu,inş olur
Dani Filth çok ürkütücü bi adam zaten grubun bütün elemanları için bunu sölemek mümkün o yüzden hiç dinlemedim bunların şarkılarını daa demn indirdim ville yle olan düetini harbiden hoşuma gitti çok güsel olmuş
Sayfa: 1 2 3
Referans URL