arkadaşlar şu yavru köpek ve kedileri koruyalım..insanlık aldı başını gitti.
geçen gün bi ufak çocuk eline yavru kediyi alıp incik bincik yaptı ve ona zarar verdi.bende bir hayvan sahibiyim(kedim var)ve bunların olmasından rahatsız oluyorum..şahsen bende kedimi küçük bi kızın elinden aldım çünki buna içim el vermedi..düşünsenize biri size zevk için yaptığı onca sey üzerine.o hayvanlarda bir sevgiye muhtaç.bir yemeğe muhtaç.onlara bir sevginizi gösterdiğiniz zaman onlar sizi korur..ister kedi ister köpek ..ama yeterki sevgi göster...
arkadaşlar lütfen kedi ve köpekleri koruyalım..

[img]http://www.milliyet.com.tr/2006/09/10/yasam/resim

cok haklsn jnmcm
doğru sölüosun keşke herkes bizm gibi düşünebilse HIM dinlienleri duyarlı insanlardr gerçi ama sizi medeniete ve duyarlılıa daveet ediorum dünya bize kalmıacak unutmuyalım!!!!!!!!........
aa biliom o kediyi gizemm..çok pis bakıo ama..çocuklarda haklı o yüzden..şakaşaka dooru hayvanları koruyalım..
bnm 3 tane kedim var hepsini sokakta hasta buldum bi tanesi 3 ayaklı bi tanesinin çene kemiğini bi çocuk tekme atarak kırdı daha yeni yeni düzeliyo diğerini çöpktusunda 3 günlük olarak buldum biri torbaya koyup atmış brz daha geç kalsam hayvan ölücekti bncede hayvanları korumak çok önemli herkes elinden geleni yapsa belki bazı şeyler değişir
aa biliom o kediyi gizemm..çok pis bakıo ama..çocuklarda haklı o yüzden..şakaşaka dooru hayvanları koruyalım..
saol bea serdar hem onun bin bir türli fotosu var..sen en ilgşincine rastladın ondan
bnm 3 tane kedim var hepsini sokakta hasta buldum bi tanesi 3 ayaklı bi tanesinin çene kemiğini bi çocuk tekme atarak kırdı daha yeni yeni düzeliyo diğerini çöpktusunda 3 günlük olarak buldum biri torbaya koyup atmış brz daha geç kalsam hayvan ölücekti bncede hayvanları korumak çok önemli herkes elinden geleni yapsa belki bazı şeyler değişir
ii yapmışsın arkadaş kaç kediyi kurtarmışın eli ayağa kırılısıca yazık yav su hayvanlara..HAYVANLARI KORUYALIM...
ay evet çok önemli bi konu..ya bende görüom televizyonlarda haberlerde yha nasıl insanlar yha yüreği,vicdanı yok bunların Allahım köpek masum masum bakıyo adeta artık yalvarıyo se kalk acı çektir nefret ediom warya öyle insanlardan sövüom da sövüom walla..
bide kuduz köpekleri öldürenlerden nefret ediom yha o hayvanı kimse kızdırmadıkça ısırmazki of bide şu ayıları,kaplanları kürk için avlıyolar ya nefret ötesi bi durum hiç kürküm yoktur olmadıı için de gurur duyuyom.giymem ve giyenleri kınarım saten onu giysem bile direkt acile..kriz geçiririm..tüylü ve peluş şeyleri sewmem saten hayatta giymem saten çok itici duruyo bea..