HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: Albümler/Şarkı Sözleri/Çeviriler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhaba arkadaşlar. Forumlarda çok güzel bir bölüm açılmak üzere. "Albümler/Şarkı Sözleri/Çeviriler" bölümü, eskisinden daha derli toplu ve daha zengin bir içeriğe sahip bir şekilde yeniden açılacak. Burada albümler hakkında bilgi edinebileceğiz. HIM in bütün şarkı sözlerini bulabileceğiz. Ve tüm şarkıların çevirilerine ulaşabileceğiz. Bu aralar biraz yoğun olduğum için çeviriler hızlı ilerleyemiyor. Görüşmek üzere.
inş..K010D030
heyecanla bekliyoruz .. :)
ya benim bildiim sitelerde çeviriler war isterseniz bulimm derleyim kopyala yapıştırla buraya koyim ne dersiniz?? bakın yarın akşam lanet bi tatile çıkıyom ondan önce yapim isterseniz bi 15,20 gün çevrimdışı olcam lanet tatilden gelene kadar bu yüsden yola çıkmadan bişeler yapimm eğer burayı bi başkası hazırlamak istiosa ok.sorun diil ama isterseniz yrdm edebilirim..
haa bide o tatilden dönememek war ben şimdiden vedalaşiim..eğer dönebilirsem buraya muhakkak uğricam..hepinizi sewiorum..ba bayy!!
inşallahA065
garaj.org da va ztn cogu cevirisi olmayan sarkılarda bloglarda var sennki yanlıs olmasında sennkinler
olee yaşasın süper olur yaa çok saol

'heartagram Yazan:
garaj.org da va ztn cogu cevirisi olmayan sarkılarda bloglarda var sennki yanlıs olmasında sennkinler

Bahsettiğin sitelerdeki çevirilerin hepsi yanlış. İngilizceyi tam oturtmamış insanların çevirileri yarım yamalak olur. Bi kısmı doğru bi kısmı yanlış olur. Bana güvenebilirsiniz.Bugün tatile çıkıyorum. Tamamlayamadım hepsini. Ama yine de açılacak o bölüm. Ben tatilden ekliycem yeni çevirileri.

bekliyoruz, şarkıların anlamlarını öğrenmek istiyorum C025
MERAKLA BEKLEMEKTEYİZ EFE... ELLERİNE SAĞLIK ŞİMDİDEN.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL