HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: Mige Amour Biyografi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Mikko Henrik Julius Paananen (Mige Amour) 19 Aralık 1974'te Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de dünyaya geldi. 13 yaşında kadar Oulunkylä'da yaşan Migé, annesiyle babası boşanınca annesiyle birlikte Helsinki'nin 30 km kuzeyindeki Tuusula'ya yerleşti. Kendisi şu anda HIM grubunun basistidir.
Migé sanatçı bir ailede yetişti. Ona müzik sevgisini babası aşıladı. babası klasik müzik dinlerdi. Babasıyla birlikteyken enstrümanlarla dolu yerlerde bulunurdu. Enstrümanlar genç Migé'nin oyuncakları gibiydi. Migé'nin müzikle uğraşmasının nedeni (kendi deyişiyle) ailesiydi. Genç Migé'nin gözünde müzisyenler iyi görünümlü önemli kişilerdi.

(genişletilecektir)

Fotoğraf tutkunu olan ve aynı zamanda meditasyon yapmayı seven Mige'nin en büyük hayranlarından biri de Ville Valo
Ben de bu adama niye bu kadar ısındım diyordum. O da benim gibi fotoğraf tutkunuymuş.Ka23
ya zaten ben bas çalan insanlar koşulsuz seviyorum:D
Tüm biyografiler sabitlenmiştir.
bas gitar benim herşeyim o yuzdende mige amour benim için vaz geçilmez bir insan hele gone whit the sin deki çalışı bam başka
lakabı: Migé, El Cupido
favori filmi: Sleepy Hollow
ugurlu sayısı: 666
favori sehri:[/B] Barvelona
favori yemegi: Güneyli zenciler ait yemekler
favori içki: kahve, su, nektar
sevdikleri: katolik kiliseleri, mimari, egzotik enstrümanlar, meditasyon
sevmedikleri: kabalık, nefret, öfke
idolleri: Ville Valo, Lily Lazer, Suho Superstar
yan projeleri: Daniel Lioneye and the Rollers (bas gitar)
ben sewmiorum bu adamı aslında ville dışında hiç kimseyi sewmiorum neden bilmemA055
ben bu gruptaki herkese bayılıyorum.en çok villeyi seviyorum ama him sadece villeden ibaret deilkii...

uğurlu sayısı daa süpermişş...şirin çocuk...
ben onun gibi olmak isterim yaP030
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL