HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: HIM TÜRKİYEDEYDİ h2000 rezaleti
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Mige Türk Bayrağı Tişörtü Giymişti ( Yaptığının Doğru Birşey Olduğu Tartışılır . )

Bu da Konseri İzleyen Birisinin Yaptığı İzlenim . O Sıralar DSABH Albümü Daha Yeni Çıkmaya Hazırlandığı İçin O Albümden Olan Şarkıların İsimlerini Tam Olarak Bilmiyorlarmış . Pretending 'e Pretended Falan Yazmış .

The Gathering'in güzeli Anneke'ye hayran hayran baktıktan sonra, HIM için beklemeye başladık. Heyecanımız, konser saatinin henüz öğlen, hatta bir Pazar günü için sabah sayılacak saatlerde olmasını unutturmuştu, haşlanan beyinlerimiz biradan başka bir şey düşünmüyordu. Hadi büyük festivallerde 50-60 grup çıkacağı için bazıları öğlen çıkıyor ancak 3-5 grubun sahne aldığı bir festivalde en önemli 2 grubun niye bu saatte çıktıklarını gerçekten anlayamadım. Aksi gibi gruplar o kadar dakik sahne alıyorlardı ki, tuvalete bile korkarak gidiyorduk. Derken HIM heyecandan gayet uzak bir şekilde 16:40 itibarıyla sahneye çıktı.

Vokalist Valo aşırı sakin hareketlerle ve elindeki sigarasıyla yeni çıkacak albümlerinde olması beklenen "Please Don't Let It Go" parçasıyla ağzından kalp acısı dolu sözcükleri dökmeye başladı. Son yıllardaki popülerliği göz önüne alınırsa HIM'e ilgi tahmin ettiğimizden daha azdı. Ama yakıcı güneş altında bile olsa herkes halinden memnundu. Grup her ne kadar seyirciyle iletişime girmekten kaçınsa da Bas gitarist Mıge Amouk'un giydiği Türk bayrağı t-shirtü ve konserden önce ellerindeki Türk kültürünü simgeleyen eşyalar, kuzeylilerin doğu kültürüne olan ilgilerini bir kez daha ortaya çıkartmış oldu. İkinci parça olarak girdikleri orjinali Chris Isaac'a ait olan "Wicked Game" parçası herkesi harekete geçirdi. Hemen ardından basçı ile davulcu Gas'ın girdikleri Black Sabbath klasiği "Black Sabbath" bizi gerçekten şaşırttı ve etkiledi. Parçanın ilk kısmını söyleyip yarım bırakan Valo "Umarım Ozzy burada değildir" diyerek espride yapıp seyirciyle ilk ve son iletişimini kurdu. Hiç beklemeden yine yeni olduğunu düşündüğümüz "Pretended" isimli parçayı söylemeye başladı. Hemen ardından ise en hoşumuza giden parçası "Your Sweet Six Six Six" geldi. Davulcu Gas'ın hiç bu kadar iyi olabileceği aklıma gelmemişti. Giydiği Motörhead t-shirtüyle zaten gönlümüzü fethetmişti bile. Yine aralık ayında çıkması beklenen albümde olacağını düşündüğümüz parçalara yönelip "In Joy +Sorrow'u" çaldılar. Parça arasında Valo, Basçı Mıge'ın kulağına bir şeyler söyledi. Ben içimden "kendisi de basçı olduğu için ukalalık yapıyor" diye düşünürken beni yanılttı. Elinden hiç eksik etmediği sigarasıyla adeta sevişen Valo "Poison Girl" parçasına farklı bir şekilde girmek istediğini belirttiği anlaşılmış oldu. Ardından "Burry me Deep..." parçasını çaldılar. "Heartache" adlı yeni parçadan sonra, seyirciden gelen "Join me" çığlıklarına "Hayır! AC/DC" diye yanıt verip şu an hatırlamadığım bir AC/DC parçasına başlayıp, daha sonra ne yapıp edip "Right Here in Your Arms'a" bağladılar. Tabii parça bitmedi, bitişi AC/DC riffleriyle kapatarak güzel bir potpori sunmuş oldular. Son parça diyerek başladıkları "One Last Time'ın" son olacağına tabii ki de kimse inanmadı. Henüz en popüler parçaları olan "Join me'yi" çalmamışlardı. Hoş giderlerken grubun en enteresan üyesi olan klavyeci Pluto konser boyunca elinde sigara seyirciye dönük poz yapmasına karşın elemanlar gitmesine rağmen tek başına bir şeyler çaldı, sonra o da gitti. Bis'e "Gone with the Sin" ile döndüler ve ardından da "Join me'yi" çalarak gittiler. HIM'e genel olarak baktığımızda grup elemanlarında aşırı bir durgunluk görüntüsü hakim. Konserde ilk defa seyretmemizin heyecanıyla eğlendiğimizi söyleyebiliriz. Bizce görülmesi gereken bir grup, hele buraya kadar gelmişken.
alın size h2000 yetkilisinin sözleri
Bugüne dek gelenler arasında en sorunlu, kaprisli grup hangisiydi?
B.D.: Pek olmadı ama sanırım HIM’di. Odalarını dağıttılar, sahne arkasını çok kirlettiler vs... Onlar herhalde kendilerini başka bir yere koydular

HIM türkiyeye gelmeyecek ne kendileri istiyor sanınrım nede organizasyonu yapanlar.gidin rahatça avrupada izleyin mükemmel.artık reşit olmayanlarda bklesin napalım
düşünün hım tr geldikten kaaaç yıl sonra fan sitesi açıldı:2005 yılında çocuklarım.rezillikti rezillik
wayh beaaaa dicek bişi bulamadım ellerim tutuldu yaneeD070

ville valo Yazan:
düşünün hım tr geldikten kaaaç yıl sonra fan sitesi açıldı:2005 yılında çocuklarım.rezillikti rezillik

evet doğru

amaa villeciiim black sabbath ı sölemiş canm benm bak bunu sevdiim işteeS065

sevsen nolcak herifler bu yüzden gelmiyo buraya eşşeklik organizatörlerde ses sisteminde.him tanınmıyodu yuhlanıyodu.durun başak yorum bulayim size
valla gece gece başka işim yok anlatayım bari... o zamanlar Türk milleti için halen çömez olan ben sırf sonradan pisliklik çıkarmayayım diye götürülmüştüm bu fest.e...gerçi yapacağım pisliği yaptım yine ama neyse bu başka konu..efenim ben hala HIM'den önce çıkan bir hatun vardı ona takığım gıcık olmuştum sıcakta pişmiştim onun o bitmek bilmez şarkıları yüzünden,neyse... doğruya doğru bu hikayeyi gaza gelerek süperdi mükemmeldi diye falan anlatırım ama aslında sarhoş bir solistle ona kötü kötü bakışlar fırlatan (içmeseydin o kadar be adam bakışı) kızgın bir gitaristin,kıyafetiyle günü kurtaran bir basist ve hiç görünmeyen bateristin,ayrıcada "bitse de gitsek daha fazla rezil olmadan" düşüncesiyle salına salına karizma şov yapan klavyecinin en berbat konserlerinden birinin hikayesi diye anlatmam gerekir...olay şu ki Valo'nun ağzından dökülenler bile doğru düzgün anlaşılmıyordu..ses teknik bilmem ne olayında da sorun vardı gerçi...allahtan sesi güzeldi öyle böğürmedi falanda çoğunluğu hatun takımı olan bir avuç kişi tarafından(evet diğer konserlere göre bir avuç sayılırdık)şov sonuna kadar izlendi...zaten sıcaktan bayılmış olan ben o zamanlar aşık olmaya başladığım bu adamı ayran budalası gibi izledim tabi.. gerçi yanımdakiler laf etti hep ama izledim yinede sahneye yakın bir yerden boynum kopa kopa...neyse efenim şarkıları falan notlarıma bakmadan hatırlayamıyorum sırasıyla,çaldılar işte o ara join me popülerdi sanırım millet onu bir ağızdan söyledi falan adettendir bunlara bis falanda yapıldı... ama işin aslı tüm sevgimi saygımı bir yana bırakarak şu kadarını söyleyebilirim cidden kötü bir konserdi,küfür eden edeneydi,sıcak,sarhoş bir şekilde milleti eğlendirmek adına birşeyler geveleyen bir adam..daha böyle dıdısının dıdısı...ahh Valo ahh orda çektiğin karizma ayarına hiç uymamıştı o get drunk or try dying hallerin...herneyse herkes aralarındaki tek normal eli yüzü düzgün insan Burton'a hayran kalmıştı...zaten HIM'i bilen kişiler kalabalığın % 65'i falan kadardı(way be analize bak...)bir de canım memleketim bayrağım kanım canım olayına Mige dikkatleri üstüne çekti..gerisi ııı ıııh efenim... konser sonrasında az laf işitmedim ben "sen şimdi cidden bunlara mı iyi diyordun?" diye.. neyse zaten kızma amcası dah çok cahil diye fazla kaale alınmıyordum aile fertleri arasında bu olayda öyle kapandı gitti işte..bilemiyorum belki de suç seyircideydi,havaya sokamadı grubu...sonuç olarak kötüydü abicim işte..ben bile bu kadar kasabiliyorum anlayın artık...

dip not:bu arada o fest.te kamera falan yasakmış,gerçi ben hatırlıyorum vardı bizde,bizimle gelen arkadaki bir hatun kişisi konser sonrası burton için onu çektim demişti,o resmi bulcağım en kısa zamanda..
HIM'in H2000 deki konseri esnasında sanırım Ville dışında hepsi sarhoşmuş ve feci çalıyorlarmış. Ville hatta bir ara dönüp azarlamış falan hepsini. bu arada evet blue Jean'deki Özlem adlı yaşam formu bir röportaj yapmıştı Ville ile ama ona röportaj denebilirse. Kadın sırf Ville'nin görüntüsünü beğenmediği için Ville'ye "Are you a 'fag' ?" , "You worship to Satan right?" gibi abuk sorular sormuştu. ama Ville verdiği sakin cevaplarla kendisini oturtmuştu. zaten kendiside itiraf ediyor bunu. O kadından kusura bakmasın ama nefret ediyorum, gazetecilerin objektif olması gerekir, ama bu kadın hiçte böyle yaklaşmamış olaya. her neyse, bu arad hakikaten HIM'in amma çok fanı varmış, bende aynı şekilde HIM'i paylaşamıyan biri olarak üzüldüm ama neyse, en azından para kazanıyorlar
ne uyuz herifler var yaa..
Bu kadar olaydan sonra gelmezler herhalde067O salak kadın da Ville'ye nasıl sarular sormuşKa10
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL