HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: HIM TÜRKİYEDEYDİ h2000 rezaleti
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Amaranthus

asideniz Yazan:
sana katılıyorum bizde forum olarak gideriz onun türkiyede ne kadar çok sevildiğğini onlara gösteririz aşkım ya gelse ne güzel olacakC035 o gelmezse bizde forum olarak toplanıp avrupaya giderizK010

olur tabi başk bi isteğiniz arzunuz varsa hiç çekinmeyin :P

bu_sea Yazan:

asideniz Yazan:
sana katılıyorum bizde forum olarak gideriz onun türkiyede ne kadar çok sevildiğğini onlara gösteririz aşkım ya gelse ne güzel olacakC035 o gelmezse bizde forum olarak toplanıp avrupaya giderizK010

olur tabi başk bi isteğiniz arzunuz varsa hiç çekinmeyin :P

başka bi arzum yok onu bi kere görmeden ölmek istemiyorum sadece:D bu arada lestatı bende çok severim ville kadar olmasada çok yakışıklıK010

sinir bozucu bir de bazı metalciler aralarında Hıper I**e Muzigı diyorlar ona çok kızıyorum Ka10

Roxelanne Yazan:
sinir bozucu bir de bazı metalciler aralarında Hıper I**e Muzigı diyorlar ona çok kızıyorum Ka10

hime mi!!!!!Ka10

yaa bişe sölicem ville nin bi kız arkadası vardı jonna die o kızın vilenin kulak zarını patlattıgı doru mu acaba bu arada ben yeni üyeyim herkese mrbbbbE010A06555

vilemvalom Yazan:
bn hım ın bi daha türkiyeye gelcegini sasnmıom vallaK0500K0500

bu kadar şeyden sonra ben olsam ben de gelmezdim şahsen.

H.I.[M Yazan:
-G-B~ville~]

Roxelanne Yazan:

hime mi!!!!!Ka10

az bile diyolar.bu gidişle pop yapcaklar korkuyorum.

kıl hepsi ya biz burda him in gelmesini bekliyoz onlar ne yapıyo ya N055

so_dark Yazan:

vilemvalom Yazan:
bn hım ın bi daha türkiyeye gelcegini sasnmıom vallaK0500K0500

bu kadar şeyden sonra ben olsam ben de gelmezdim şahsen.

tamamen katılıyorum...

Arkadaşlar yeri değil ama HIM Türkiye'ye gelmek için tam olarak ne kadar istiyor bilen var mı?K0500
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL