HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: HIM TÜRKİYEDEYDİ h2000 rezaleti
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ya öncelikte deminki yazdıım sey için özür dilerim dikkatli okumamısım ya abi bırakın bunu ya naparsa yapsın yakında banlanır zatiA055A055A055 bizde kurtuluruzz ville fan sitesinde böle salaklar olduunu bile kemikleri sızlar heralde... ayrıca gone_with_the_ville
him hakkında bi bok bilmiosun mal mal konusup durma yeter ya
P030P030komedi yaw
ayy uyuz oldum şimdi hee.. kadına da o banlanan salağa da Ka10

Ville aşığı deli kız Yazan:

gone_with_the_ville Yazan:
gelseler ne süper olur ama ben gidemem ki yaşım tutmaz tutsada bubam gönermesss of of birinizin çantasına girerim öle götürün beni :d
ama bence gelirler ve ayrıca vileye abuk subuk soruları soran kadında anlamıştır hatasını kızmayın cnm hemen bende röpörtajcı olsaydım (villeye değil tabiki) marylın mansona öle sorular sorardım kamaraları kapatım adamı döverdimm cırardım o saçını başını yolardım çok gıcığımım ana ya neresini beğeniyorsunuzzzz vilenin yanında marylın ne halt ediyo ha kalbinizde????

başkalarının zevkine laf edemezsin ayrıca ben Marilyn Mansonuma laf ettirtmem..yaw sana noluyoda böyle konuşabiliosun..ne sanıyosun kendini be.
Villenin kaşına gözüne takmış(HIMle alakan yok senin)bu foruma gelmiş konuşuyo dır dır..
Marliyn ime çirkin dedirtmem öyle de deil zaten tamam fikrini söyliyebilirsin ama senin burda yaptığın bizi küçümsemek bize saygı duymamaktan başka şey diil..

ayy sinirlenme be bebem boşver aldırma o malı atıldı nasılsa A055

canım bebeeem saol desteğin için mujuxx sanaS065
Mige'nin giydigi türk t-shirt'ü koyacaktim, ancak koymus arkadas. Bunun icin ville'ye bi spiker soru sormus, '' Mige neden türk t-shirtü giydi? '' Ville ise demis ki '' Dikkat cekmek icin =) '' bilmiyorum ville mi hakli nedir ne degildir. Ama bildigim tek sey, Mige'nin Türk bayrakli t-shirtü giyerek bizler tarafindan sempati kazanmasi. Cokta guzel olmus, Bravo Mige Amour =)

Bu arada sunuda deyip gecemeyecegim, yanilmiyorsam H.I.M 2005 senesinde yunanistanda bir konser vermislerdi, o ay da bizim Rockn coke ayina takisiyodu, H.I.M Rockn coke'a gelemez miydi? gelirdi. Rockn coke'dan ziyade fest olmayan bir konser veremezmiydi? verirdi. Demek ki h2000'den sonra Ülkemize gelmek istemediler, gelmiyorlarda.
bende acaba bidaha ne zmn gelirler die sorcaktım... gelsinler yha... A030 walla bnm içimde bi umut war...gelcekler gelcekler...
bekleyin gelirler
ya daha çok festival var türkiyede ve hem türkiyenin hem de him in kalitesi arttı (türkie derken festival bazından türkiyemizden daha kaliteli hiçbiyer yok vatan olarak evleti saymıyorum pardon hukumetleri) gelsinler artık da bi keselim soluklarını

gone_with_the_ville Yazan:
gelseler ne süper olur ama ben gidemem ki yaşım tutmaz tutsada bubam gönermesss of of birinizin çantasına girerim öle götürün beni :d
ama bence gelirler ve ayrıca vileye abuk subuk soruları soran kadında anlamıştır hatasını kızmayın cnm hemen bende röpörtajcı olsaydım (villeye değil tabiki) marylın mansona öle sorular sorardım kamaraları kapatım adamı döverdimm cırardım o saçını başını yolardım çok gıcığımım ana ya neresini beğeniyorsunuzzzz vilenin yanında marylın ne halt ediyo ha kalbinizde????

allahaşkına yaptııın yorumu baştan okurmusun ayrıca evet başkasının zevkinede karışamazsın neden bu sitedesin anlam veremedim açıkçası.böyle bi yorum yapman çok saçma

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL