HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: HIM TÜRKİYEDEYDİ h2000 rezaleti
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ayhnısı bendede var kızlar..konser falan olsa(inş)kaçıcam galiba benA055S065

_HIMsEvEr_ Yazan:
vay ne zamandır yokumm...
yok beee bizimkisi sdc ümit..adamlar ticaret yapıyo abi..kaç tane albüm satıyolar ki gelsinler..hem ister istemez bi önyargı oluşmuştur onlarda Türkiyeye karşı

hemde ne ticaret.ayrıca ekonomi bunlar beh.aman yurtdışında gidin zaten ancak orda tatı çıkar

bnm bi arkinin ablası gitti finland ama şimdide nefret edio him den A055P030
ii de zaten Türkiye de yabancı müzik albımlerinde ne satış var ki!!!
@ ville valo

Bilgiler ve resimler için sağolasın ..

Arkadaşlar 7 "yedi" sene öncesinden bahsediyoruz .. Doğrudur terbiyesizlik yapılmıştır ama dediğim gibi koskoca 7 yıl önce yapılmış .. 7 yılda özellikle Türkiye'de neler değişti hepiniz biliyorsunuzdur .. 7 yıl önce ben 13 yaşındaydım sokakta top oynar oramı buramı yarardım, şimdi ise 13 yaşındaki çocuklar pc de takılıyor cep telefonu vs teknoloji içindeler ..
Bu sadece bi örnek ..

Bende belki biraz geç keşfettim HIM'i (1-2 sene önce) ama bilmem gereken herşeyi biliyorum ayrıca 7 yıl önce 100 hayranı varsa şuan 1000'lerce hayranı var (Türkiye'de) ..

Adamlar cahil salak değil heralde Türkiye'deki hayran kitlesinden haberleri vardır .. E organizatörlerde bu hayran kitlesinin farkında .. Yani mutlaka gelecektir ha bidaki Rockn Coke'a mı gelir başka bi org.a mı gelir (Evanescence gibi T.Kuruçeşme'de konser verir bakarsınız) orasını bilemicem .. ( Gelmezse biz gideriz lem (: )

Albüm satma ile konser olsa şuan ülkemizde konser izleyemezdik ..

Ayrıca Apocalyptica'dan olsun diğer gelen dünyaca ünlü grup/şarkıcılardan olsun gerekli bilgiyi alırlar ülkemiz hakkında ..
bncede gelmeliler we şuanki fanlarını bi görmeliller E010 "ville;burdayız seni istiyoruzz... "
gelseler ne süper olur ama ben gidemem ki yaşım tutmaz tutsada bubam gönermesss of of birinizin çantasına girerim öle götürün beni :d
ama bence gelirler ve ayrıca vileye abuk subuk soruları soran kadında anlamıştır hatasını kızmayın cnm hemen bende röpörtajcı olsaydım (villeye değil tabiki) marylın mansona öle sorular sorardım kamaraları kapatım adamı döverdimm cırardım o saçını başını yolardım çok gıcığımım ana ya neresini beğeniyorsunuzzzz vilenin yanında marylın ne halt ediyo ha kalbinizde????
yani dimi ville varken bnm cantama girersin haha A055K010
ahh ahh HIM e bunu yapanı bir bulsam....... Ka10

gone_with_the_ville Yazan:
gelseler ne süper olur ama ben gidemem ki yaşım tutmaz tutsada bubam gönermesss of of birinizin çantasına girerim öle götürün beni :d
ama bence gelirler ve ayrıca vileye abuk subuk soruları soran kadında anlamıştır hatasını kızmayın cnm hemen bende röpörtajcı olsaydım (villeye değil tabiki) marylın mansona öle sorular sorardım kamaraları kapatım adamı döverdimm cırardım o saçını başını yolardım çok gıcığımım ana ya neresini beğeniyorsunuzzzz vilenin yanında marylın ne halt ediyo ha kalbinizde????

başkalarının zevkine laf edemezsin ayrıca ben Marilyn Mansonuma laf ettirtmem..yaw sana noluyoda böyle konuşabiliosun..ne sanıyosun kendini be.
Villenin kaşına gözüne takmış(HIMle alakan yok senin)bu foruma gelmiş konuşuyo dır dır..
Marliyn ime çirkin dedirtmem öyle de deil zaten tamam fikrini söyliyebilirsin ama senin burda yaptığın bizi küçümsemek bize saygı duymamaktan başka şey diil..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL