HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: HIM TÜRKİYEDEYDİ h2000 rezaleti
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
şimdiden kabullenmeye başlamanız iyi.gelmiyecekler çünkü
way bee...of offf..manyak karı nasıl böle sorular sorar tahtası eksik galiba..onu kovsunlar.of
ulannnnnnn..burdan keşke küfür edilseydii..nese ben içimden ediim bari..
höhhh! yok abi bide şöle düşünelimm eger bıdaha gelırlerseeee bızz forum olarak gıderız koparırız orayı coşarızz böle olmıcandan adım gbı emınım kii bi günde (ölmesse) gelicektir mutlakaaaK010 kasılmayalım S065P030

Dark light Yazan:
höhhh! yok abi bide şöle düşünelimm eger bıdaha gelırlerseeee bızz forum olarak gıderız koparırız orayı coşarızz böle olmıcandan adım gbı emınım kii bi günde (ölmesse) gelicektir mutlakaaaK010 kasılmayalım S065P030

ama onlar burayı hala aynı düşünüyo.zaten him in orjinal albümünü alan yokki adamlar buyüzdende gelmiyo.gelse bile gerçekten isteyen bi organizatör getirir istediği parayı verir.gelmez yaw ben hiiiç boşa ümitlenmiyorum.ama siz yinede dua edin bellimi olur gelir.milyonda bir ihtimal bile vermem.bu yılda rockn coke gelio dediler heveslendiler ama gelmedi.rhcp bile geliyodu güyya.marilyn geldi ya ölsemde gam yemem.himde belki 10 yıl sonra gelir

ville valo Yazan:

Dark light Yazan:

ama onlar burayı hala aynı düşünüyo.zaten him in orjinal albümünü alan yokki adamlar buyüzdende gelmiyo.gelse bile gerçekten isteyen bi organizatör getirir istediği parayı verir.gelmez yaw ben hiiiç boşa ümitlenmiyorum.ama siz yinede dua edin bellimi olur gelir.milyonda bir ihtimal bile vermem.bu yılda rockn coke gelio dediler heveslendiler ama gelmedi.rhcp bile geliyodu güyya.marilyn geldi ya ölsemde gam yemem.himde belki 10 yıl sonra gelir

olsun be ville biz ölmeden önje glsın gorelım yeterK010 harby yha marilyn de gldi ne acııı yuh bee dunyanın en bk yerlerıne gıdıolar bızı gormuolar üfh sewmedım sinirlere büründüm bak şimdiN020

marilyn şanslı çünkü adam tanınan biri.him tanınmıyoduki ozamanlar.marilyn 2003 ten beri gelioevanescence de öyle.tanınıyolardı onlar.hep gelirler .hımin şanssızlığı.yani

demain imsechdus

dona kaldımK0500
HİMin rezaletleri karşısında şok oldum ne diyeceğimi bilmiyorum yazık onlara o kadar türkiye de fanatikleri varken gerçi o zamanlar tanınmıyodu ama yinede şöyle düşünmeleri gerekirdi ''ileride tanınacağız o zamana kadar hareketlerimiz düzgün olsun yada iyi bir performans verelimki bizleri iyi tanısınlarr'' diyebililerdi. yazık üzüldüm onlar için gelmelerini isterdim ama bu kez onlara biraz kural konulması gerekir herhalde sanatçı diye herşey serbest diye rahat bırakılmamlılar disiplinliğimizle ve olaya iyi bir tutarlalığımızla tanınalım bende bu kadar çok sinirlendim yine A055P030C035C035D050N020Ka10Ka12
yav resmn yazık ya yazık
bi saniye kimse bilmiyodu yani him in h2000 festivaline geldiğini heE010
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL