HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: gençlik parkı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
yaa siz ankardaki gençlik parkında 50 m. havaya çekn bişi warya ona bindinizmi manyk bişii o yaaa (beş kere bndm) ama çoğunu arkadaşrın zoryla iki kere kendi isteimle bindiiim hatrlıorum çok pis tırsmıştım yaa o bidee şee şööle kolları war hem koltukalrı dönüo hem kolları hem makine kendi ekseni etrafnda dönüo hawada taklalar atıoruz acaip bişii war ona da bindm süperdii hiç yükseklkten ters taklalardan faln korkmadm sadce hadii o önmzdeki emniet kemeri açılırsa hiii :-o ben sadece ondan korkum 50 m. havaa çekn şeydede hadii şimdi elktrk giderse hadii alttaki tekerlkler fırlaıp biz yere çakılırsak hiii :-o umarım herkes ondan korkuodr şeey gençlk parkınn yeni halini gören varmı yeni yeni şeeler gelmşte öle dio bi arkdş busene gidemiicem ankaraya siz gidersnz bnm için eeelnn:'(
bu ne yaa bnm odum kopuo ole selerden=SSS
ama emınm cok eglenclıdr
arkadaşlar inanrmısınız dün oradaydım ve o asansör gibi şeye bindim harika bir manzara oluyo çok süperdi.bir de makas gibi bir şey var ona binmenizi tercih ederim.ondan inince yarım saat kendime gelemedim:D
gençlik parkının yanından geçmeye korkuyorum.6- 7 yıldır gitmiyorum

ville valo Yazan:

yok yf bn o kdr dııl.....

ville valo Yazan:

valla ayneen nefret edioruum o çevredeen Ka10

tinerciler kolgeziyor.bu bıyla tırsıyorum heriflerdenE010

ville valo Yazan:
tinerciler kolgeziyor.bu bıyla tırsıyorum heriflerdenE010

eheüeheü buna da katılıorummP030

Abiler oraya tek giderseniz dönemezsiniz.Tecrübe konuşuo benim arkadaş orda kaçırıldı.Cesedini bulamadılar.(tabi öldüyse)K0500

villehan Yazan:
Abiler oraya tek giderseniz dönemezsiniz.Tecrübe konuşuo benim arkadaş orda kaçırıldı.Cesedini bulamadılar.(tabi öldüyse)K0500

korktm bn olsam gtmesdm................K0500

Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL