HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: Youtube'a Erişim Tekrar Engelendi!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Video paylaşım sitesi http://www.youtube.com internet sitesine erişim, Ulu Önder Atatürk'e hakaret içeren görüntüler nedeniyle Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla engellendi.

Atatürk'e hakaret içeren videoların yer alması nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı http://www.youtube.com adresli internet sitesine erişimin engellenmesini istedi.

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, bu siteye erişimin engellenmesi yönünde karar aldı.

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, alınan karar doğrultusunda, siteye hem IP, hem de alan adı yönünden erişimi durdurdu.
Bu kaçıncı oldu artık..
Bundan öncede 2 sefer aynısı olmuştu..
Daha çok olur bu gidişle..
evet az önce farkettim ne saçma uygulama ya
Gene kac gun Youtubesiz kalicaz denesene P030P030
imdb, geocities, wordpress ve daha aklıma gelmeyen onlarca site hangi sebeple kapatıldı acaba ?
kötü oyunlar bunlar..
heartagram grafiklerinizi beğenmedik diyip burayıda kapatabilirler(hani vardır ya heartagram'ı görüp satanist şeysi sanan öküzler)
hayır şaşırmamda zaten
tek üzüldüğüm nokta Atatürk'ü alet etmeleri
ayrıca sen benim özgürlüğümü nasıl kısıtlıyosun ya özgürlüğümü bırak benim youtube gibi büyük bir sitede Atatürk'ü savunma şansımıda kısıtlıyosun nasıl bi iş ?

İnternette sansüre alışmakmı lazım artık bundan sonra

Kamusal alanlarda artık Atatürk büstü konmasının zorunlu olmamasını isteyen bir zihniyetin iktidaarında gelişen bu olayların hepsi çelişkiden ibaret
İyi bir halt yiyorlar elin adamı şuan hala atatürk'e yapılan videoları izliyor bu ceza bize niye anlamış degilim
benim kişisel pc me sınır koyuyorlar
birde o video yapanların g.tünü kaldırıyorlar,bizim sayemizde erişim engellendi sadece türkiye'de diye övünüyorlardır
bn konuyu tam olarak bilmiorum eğer işe ATA mı alet ediyolarsa şaşırmam çünkü son zamanlarda Türklük ve Atatürk bnce yeterince lekelendi
ama eğer Ata ma gerçekten bi şerefsizlik yapıldıysa o zamn o sitenin engellenmesini isterim bu yurdu bize bırakanlar için yapılan protestoyu engellemek amaçlı olduğundan
NE YAZIK DİMİ BU YURDU KANIYLA CANIYLA KAZANNANLARA SAYGI BİLE DUYMUYOLAR KÜRT TÜRK MÜSLÜMAN HIRİSTİYAN ALEVİ FARK ETMEDEN SAYGI DENİZİNDE BÜTÜN MİLLETLERİ BULUNDURAN ATAMA YAPILAN ŞEREFSİZLİK HER ŞEREFSİZLİK HEPİMİĞZE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDEKİ HER VATANDAŞI ÜZMELİDİR.UNUTMAYINKİ MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR

yAzAr_kAsA Yazan:
İyi bir halt yiyorlar elin adamı şuan hala atatürk'e yapılan videoları izliyor bu ceza bize niye anlamış degilim
benim kişisel pc me sınır koyuyorlar
birde o video yapanların g.tünü kaldırıyorlar,bizim sayemizde erişim engellendi sadece türkiye'de diye övünüyorlardır

kesinlikle katılıyorum zihnimi okudun K010

gene mi yaa yeter artık adamı bulsunlar onu suçlasınlar ya
harbi yetti ama yaa oyuncak yaptılar resmenn
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL