HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: 6.sınıf ögrencilerine H.I.M. dinletmek
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Excelsior orta okulu ögrencilerinin aileleri ögretmenin sınıfta intihar ve ölüm ile ilgili sarkı caldıkları için rahatsız olduklarını belirttiler.
Bir veli '' Sınıfta intihar ve digerini öldürmek ile ilgili sarkılar calınıyor.Bunu cok uygunsuz buldum'' demiş.
Bir ögrencinin eve sınıfta calınan Cd yi getirmesiyle ögrenmişler.Fen ögretmeni Karen Hipp bi kaç sarkı indirmiş ve bunları CD ye aktarıp evde dinlemeleri için ögrencilere vermiş.Bu sarkılardan biride HIM Join me in Death'miş.Ve galiba Your Sweet 666'te varmıs.En cok ''Biz cok genciz ve hayatlarımız daha yeni basladı bebegim bana ölümde katıl'' sözleri üstünde duruyolar.
Bir baska veli bu müziği duydugu için üzgün oldugunu , müdür bu konuda cabuk etki gösterdiği için rahatladıgını belirtmiş.
Okul yetkilileri Hipp'e karsı suclamaları arastırdıklarını ama konu hakkında konusmak için erken oldugunu söylemiş.

(orjinal haber = http://www.foxcarolina.com/news/15353196/detail.html yan tarafta bi videoda var)
haydaa ne saçma birşey! Bu şarkılar intihara teşfik mi ediyor onu mu demeye çalışmışlarN020HIM'e dava falan açmazlar değil mi?K0500

H.I.[M Yazan:
-G-B~ville~]
haydaa ne saçma birşey! Bu şarkılar intihara teşfik mi ediyor onu mu demeye çalışmışlarN020HIM'e dava falan açmazlar değil mi?K0500

evet,intihara teşvik ediyor demeye getiriyorlar ve ayrıca dava açabilirler.

lauriville Yazan:

H.I.[M Yazan:
-G-B~ville~]

evet,intihara teşvik ediyor demeye getiriyorlar ve ayrıca dava açabilirler.

ne saçma birşey yaaKa10 acayip sinirlerim bozuldu şimdiN020 ben join me'yi de your sweet 666'i de belki milyonlarca defa dinledim (anlamlarını da bilerek) kesinlikle intihara eğilimim olmadı. ne kadar salakça!!!!

yokk artıkk ne alaka ne maydonoz şimdi yha..! him şarkıları ve intihara teşebbüs..!K0500
ya bu kadar saçma şey mi olr ya harbiden ne alakası farsa intihar fln benim kardeşimde 6. sınıfta ve ve oda benim gibi H.I.M şarkılarını çok sevio ne yane bu şimdi intihar etcei anlamına mı gelio pufff
bakın bu insanların ne derece beyinlerini kullanmaktan aciz olduğunu gösteriyor eğer join me in death ve your sweet 666 dinleyip sonra intihar edecek bir varlık çıkacaksa o ülkeden vay anasını yani:S
ben 6 yaşındaki kardeşime de dinletiyorum niye birşey olmuyorP030(anlamlarını da anlatmama rağmen)İnsanların kapasitesi ortaya çıkıyor işte.Bu tür şarkıları dinleyip,sonra da intihara teşebbüs edenlerin ancak psikolojik sorunu vardırK010Zaten intahara eğilimli ve bozuk psikolojiye sahip insanlar intihar eder bu tür şarkılarla:D
ne kadar saçma bir şey bu yaa bu şarkıları ben milyonlarca kez dinledim hatta küçük kuzenlerim varken de dinledim şarkı sözlerini de okuyarak dinledik hiç de birisi intihar etmeye kalkmadı saçmalamışlar gerçekten!!

Amaranthus

Şarkılar melankolik,evet ama intihara teşebbüs ettircek kadar da değil :) Ayrıca onları herkes dinler ama herkes anlayamaz.O yüzden bu konu üzerine yorum yapılması bile saçma.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL