02-18-2008, 07:22 PM
02-19-2008, 03:20 AM
Ben şahsen kitaplarımdaki suratlara simsiyah makyaj piercing falan yapıyorum ama nicole'ün falan fotoğrafını görürsem sakal biyık .. Pehhh

02-19-2008, 05:28 AM
bn de bulmacada acık ğömleklı erkeklere meme çiziyorum cok süperrr oluyooo

02-19-2008, 10:42 AM
bulmacalarda resmimin basılmasını hiç istemem valla 
ben gazetelerdeki bulmacaları çözmem çözemem gazeteye temas edemiyom zaten huylanıyom gazetelerden bide insanın eline karası çıkıyo iyyy:S cidden ben bazı şeyleri elliyemem mesela köpük dedikleri beyaz şey varya yalancı kar da diyolar ona onun çıkardığı ses ve ona dokunmak mahveder beni valla çııldırırımyazarken bile tüylerim kalkıyo.bide bazı türkağıtlara temas edemem,saplantımı ne.
ama dergilerdeki bulmacaları çözerim sevmediğim birinin resmi varsa üzerinde suratına kocaman çıbanlar felan yaparım artık tipine ne yakıştırıyorsam öyle boyarım

ben gazetelerdeki bulmacaları çözmem çözemem gazeteye temas edemiyom zaten huylanıyom gazetelerden bide insanın eline karası çıkıyo iyyy:S cidden ben bazı şeyleri elliyemem mesela köpük dedikleri beyaz şey varya yalancı kar da diyolar ona onun çıkardığı ses ve ona dokunmak mahveder beni valla çııldırırımyazarken bile tüylerim kalkıyo.bide bazı türkağıtlara temas edemem,saplantımı ne.
ama dergilerdeki bulmacaları çözerim sevmediğim birinin resmi varsa üzerinde suratına kocaman çıbanlar felan yaparım artık tipine ne yakıştırıyorsam öyle boyarım

02-19-2008, 05:08 PM
ohoo yapmammı sıfata uygun sakal bıyık gözlük sivilce koca burun çizilir=)

02-19-2008, 05:10 PM
Ville aşığı deli kız Yazan:
bulmacalarda resmimin basılmasını hiç istemem valla 

ya evt bende bazı şeylere gıcık olurum örneğin tencereye çatalın böle gıcık gıcık sürtülmesine ıyy tüylerim diken diken oluyo valla=)he bide tebeşirin tahtaya sürtünmesiye çıkan sinir bozucu sese!
02-19-2008, 06:19 PM
ben ibrahim tatlıses bülent ersoy gibilerini manyak güzel metalci yapıyorum
ama baya uğraşmak gerekiyor
ama baya uğraşmak gerekiyor
02-19-2008, 07:29 PM
gazete olsun, ne bulmacası olursa hepsini eliimden geldiğince aklımın yettiği sürece çözmeye çalışırım. yalnız ben bulmacayı çözemeyip, bulmacayı karalayanlardan değilim. bulmacayı çözerim,bittiği vakit zaman geçsin ve eğlenmek amacıyla resimleri şekilden şekile sokarım genelde korkunç figürler olur artık kim varsa ama bayanlara sakal,bıyık yaparım en sevdiğim pala bıyıktır:D. erkekleri :D, genelde öcü olurlar :).
02-20-2008, 05:30 AM
ben bulmacaları aştım dergi okul kitabı
hepsi uzmanlık alanım=))
hepsi uzmanlık alanım=))02-20-2008, 05:35 AM
ben sakal bıyık çizmem de nedense kadınların dudak etrafını bi geçerim kalemle yıllardır yaptım şey valla bi mana yükleyemedim 

Sayfa: 1 2