HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: 9 şubat 2008 laik cumhuriyet mitingi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
9 Şubat 2008 Cumartesi günü saat 12:00'da Ankara Sıhhiye Meydanı'ndayız.

Bugün; Büyük Atatürk'ün "en büyük eserim" dediği Cumhuriyetimiz'i, onun düşmanlarından korumak için sokaklara dökülme günüdür.

Bugün; birleşme, omuz verme, sarılıp kenetlenme günüdür.

Bugün; Türkiye'yi İran'a dönüştürmek isteyenlere, Atatürk'ün ülkesinde Atatürk düşmanlığı yapanlara, "Laiklik tabii ki elden gidecek" dedikten sonra başbakanlık mertebesine çıkarılanlara, "Laik düzeni değiştireceğiz" deyip Yüce Atatürk'ün makamına, Çankaya'ya kurulanlara, "Laikliği içime sindiremiyorum" diyenlerin başkanlık yaptığı kuşatılmış meclise, hukuku hiçe sayan aydınlanma düşmanlarına, "kanlı mı olacak, kansız mı olacak" diye soranların can dostlarına "Biz buradayız!" diye haykırma günüdür.

Bugün; Kuvay-ı Milliye'nin diriliş günüdür.

"Yaşasın Atatürk'ün Laik ve Demokratik Türkiye Cumhuriyeti" diye bağırarak yeri göğü inletmek için 9 Şubat 2008 Cumartesi günü Ankara Sıhhiye Meydanı'ndayız...

ankarada olanlar lütfen üşenipte gelmemezlik yapmayın.geçler bu sizin geleceğiniz
evet Ankaralılar..görelim sizi.E010
bu ankara ile sınırlı değil sanırım tüm illerde var bu biz de edirne olarak toplanıoruz....

bitterend Yazan:
bu ankara ile sınırlı değil sanırım tüm illerde var bu biz de edirne olarak toplanıoruz....

önemli olan ankara amaE010 diğert illerdekilerde gitsin tabiki mutlaka

Ankaradan olup da katılcak var mı aramızda
seçim öncesi yapılan miitingler sonucu doğan tepki oylarını unutmayalım derim ayrıca umarım olaysız ve güzel geçer
ankarada yasamadııma uzuldum simdi...kalbim orda oluck

demain imsechdus

rocco Yazan:
ankarada yasamadııma uzuldum simdi...kalbim orda oluck

aynen 067

Bütün Ankaralılar Orada olun bizide temsil edin en güzel armağanı savunun.K010
biz bursada olmamıza rağmen babam gidicek
Sayfa: 1 2
Referans URL