HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: Ölmeden önce en son ne yapmak isterdin??*
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
S065S065S065S065öLmeden önce en son ne yapmaq isterdin??*
ilk uçakla almanya rammstein grubunun yanına :/ ondan sonra bi bankaya soyguna her yeri soyduktan sonra o parayla hayatımın en MANYAK günlerini yaşarım :/

RiveR Yazan:
ilk uçakla almanya rammstein grubunun yanına :/ ondan sonra bi bankaya soyguna her yeri soyduktan sonra o parayla hayatımın en MANYAK günlerini yaşarım :/

ahaha güzel Ich will hesabı yani Ka25 bende varım bende banka soycam r+ le A055

Tabikide rammstein'i gectim İch Will hastasıyım ben :/ hele o Richard'ın başlarda yaptığı dansı yapıcam millete amaç sadistlik psikopatLık ahah axD

RiveR Yazan:
Tabikide rammstein'i gectim İch Will hastasıyım ben :/ hele o Richard'ın başlarda yaptığı dansı yapıcam millete amaç sadistlik psikopatLık ahah axD

bankadaki kadınla yaptığı dansmı sonra kadın ölüyo yere lök diye atıyo P030 nıhahaha P030

Evet ya ben elini alarma götürmicem direk kafasını bi vurucam alarma bütün şehir inlicek ihihihi :D
hahaha fikirlere bak bee P030 ben till in kurukafalı bastonuna elini koyunca gazetecilerin geberdiği ana hastayım...bi elini koyuyo kuru kafaya millet yerlerde sürünmeye başlıyo 066 bende onu yapmak istiyorum ölmeden önce tüm popçuları gebertmek için 066
ben engel clibindeki kızı getiricem :/ rapperları yatırıcam önüne paso ayağını soksun çıkarsın ağzına ağzına :D:D:D:D
o klip 18+ burda tartışılmazP030
yaşamak =p
Sayfa: 1 2 3
Referans URL