HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: Dream tv !
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar Dream dergi bu aralar himle ilgili çok şey yapıyor tvlerinde olsun dergilerinde olsun bayağı bişiler yaptılar bizim içinde bende düşündümki dream dergiye him fanları olarak hepimiz teker teker mesajlar atalım ki himfanlarının boş durmadıklarını bilsinler ayrıca belirtmeliyimki Bleed Well klibi ilk olarak şuan dream tvde yayına girmiş durumda C035

dream@de.com.tr adresine mail atmaya başlayabiliriz.... A055
Evet ne zaman açsam Bleed Well çalıyor babama gösteriyorum.Yeter artık diyo bende yarılıp kalıyorum.Katılıyorum Dream TV ve dergi bayağı şey yaptı HIM le ilgili
HIM Haftasonu falan
HIM Haftasonu mu allam kaçırdım mı yani zaten kanalları bozdum dream göstermio oof oof ay içime dert oldu şimdi ya K0500
ewt yaw arkadaşlar deram tv baya uğraşıyo him fanarı için ee bizimde him fanları olarak tşklerimizi iletmemiz lazım dimiK010
bn dream tv 'yi sevmiom ama dergsi fln olsun buaralar bişeyler ypyolar o yzdn alıyom normalde sevmemE015E015
rnc a gelce ya ondanK010
ewet ewet teşekkürleri iletmek we HIMhaftasonunun tekrarını istemek lazım...

heavenly demon Yazan:
ewet ewet teşekkürleri iletmek we HIMhaftasonunun tekrarını istemek lazım...

bncede ya bende kaçırmıştım... :(

Ben izledim kalbim hop hop etmişti hatırlıyorumKa23 hoş bi duygu kaçırmanıza uzuldumKa23
evet ilk orda bleed well yayınlandı,başka mzk kanallarında hala yok,teşekkürlerimizi iletelim
Sayfa: 1 2 3
Referans URL