HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: dergilerde HIM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bu başlık altında valo yada HIM le ilgili bi poster kolye vs gibi hediye veriliyosa dergilerdeki dedikoduları yazın.ama valo haftaya tükiyeye gezmeye gelekmiymiş gruptan ayrılıyormuymuş gibi kesin olamayan haberler paylaşmayın ve YAZMAYIN.haber bölümü burası.kesin kanıt resim yazı gibi malzemeler varsa elinizde yeni başlık açın yoksa gelin bu başlık altında yazın.dergilerdeki röportajları röportaj bölümüne yazın.gerçek haberler için başlık açın yoksa diğerleri gibi silinecek
Dream de var ...Ama Arkadaşım Kameradan Gösterdi..Okul Açılınca vericek...Güsele bensio
yüxexes takvim verio .Resimde tek ville var.E010
dream şubat sayısında ville nin posteri vaaaaar çok güüsseeeeel
vee şarkılarn öyküleri bölümünde join me in death anlatılmş ayrıca grupla ilgili bilgiler de var duuyyuuuurullluuuuuuuuuurrK010

qırmızı Yazan:
dream şubat sayısında ville nin posteri vaaaaar çok güüsseeeeel
vee şarkılarn öyküleri bölümünde join me in death anlatılmş ayrıca grupla ilgili bilgiler de var duuyyuuuurullluuuuuuuuuurrK010

bi de en ateşli aşk şarkıları arsında gone with the sin varK010

ben bugün dream aldm.poster gerçekten güsel kiss of dawn klibindeki haliyle.şarkıların öyküleri kısmında da 2 fotosu var.dream bu ay müthişşK010

selin_ville Yazan:
yüxexes takvim verio .Resimde tek ville var.E010

aldım odamın baş köşesine astım bileC035

billboarddakiyle aynı o takwim sanırım...
billboard bu sayıda sitemizin adı var arkadaşlar cansu arkadaşımız tavsiye etmişC035

H.I.[M Yazan:
-G-B~ville~]
billboard bu sayıda sitemizin adı var arkadaşlar cansu arkadaşımız tavsiye etmişC035

yeni üye patlaması olabilir Ka16

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Referans URL