-G-B~ville~]
billboardun mayıs sayısında ville posteri var ve çok ama çooook büyük

posteri çekip buraya da koyabilir misin?Merak ettim de.
ocak veya aralık sayısında verdikleri takvimdeki resmin aynısı.. farklı bir resim koysalar dişimi kırıcam..
Nası ya gene mi aynı poster
saka falan mı yapıyolar acaba
billboard'a vur dedik öldürüyo o da :/
yok yok yine aynı poster ama dewasa boyutlarda iki parçadan oluşuo asıcak yer bulamadım ewt bnde sıkıldım aynı posteri werip duruolar ama bu da güzel...
Hep aynı poster hep aynı poster yaa. Küçük olanla yan yana astım billboard'ın verdiği posteri simetri gibi oldular. Sanki başka resim bulamıyolar hep ayno poz resmi veriyolar abone gibi..

billboard dergisi HIM e baya önem veriyo bu sayıda da 2 m lik ville posteri verdi bnce teşekkür etmeliyz:D
cansu gerçekten çoooo..k teşekkürler...

poster gerçekten süpermiş 2m. ascak yer biraz problem oluyo ama olsun...

3 ünü nü de yanyana boy sırasına göre astım....
YA NAAPMIS BUNLAR YA..BAYILICAKTIMM..DEMİN ALDIMM DERGİYİ..BEN VİLLE GORUNCE HİC BAKMADM BASKA SEYE GOZUM 2 M Yİ DE GORMEDİ

ONCE ONU ASTIM SADECE VUCUDUNUN USTU OLANI Bİ BAKTIMM AYAKLARI DA VAR...O AN BENİM BİTTİİM ANDIR

YATAMAIN USTUNE SANDLYE KOYDUM USTUNE CIKTIM ASMAK İCİN DUSUODUM..AMA DEGDİ SUPER OLDU YA TAVANDAN YATAMIN BAS UCUNA KADR TAM SIGDI..AMA COK UZUCU Bİ GELİME..ANNEM BEN HAFTAYA BU ODANIN DUWARLARINI SİLDİRCEKTİM DEDİ YAA

SİLDİRMEMMM SİLDİRMEMM BEN SİLERİM SAKIN POSTERLERİME DOKUNMAYIN DİE BAARDIM

YERİMDE DURAMIYORM..AMA HAKKATEN NEDEN SUREKLİ AYNI RESMİ VERİYOLAR YA.Bİ MART AYINDA FARKLI BİTANE VERDİLER O KADR..AYNI RESİMDEN 4 TANE OLDU DUVARLARIMDA.

HEPİNİZE TESEKKURLER
bide him türkiyenin tanıtmını yapmış bir adaşım kimdir acaba

bide him türkiyenin tanıtmını yapmış bir adaşım kimdir acaba

fatmaymış adı merak ettim bende
ama şu poster ayrı bir olay koltuğun üstüne çıktım duvarın tepesinden tuttum posteri görünsün diye bayaa uğraşıyorum odamda yer arıyorum 2 gün oldu daha asamadım yavv krizlere gark oldum