HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: dergilerde HIM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

H.I.[M Yazan:
-G-B~ville~]

so_dark Yazan:

kiss of down Yazan:
billboardun mayıs sayısında ville posteri var ve çok ama çooook büyükS065

posteri çekip buraya da koyabilir misin?Merak ettim de.

ocak veya aralık sayısında verdikleri takvimdeki resmin aynısı.. farklı bir resim koysalar dişimi kırıcam..

Nası ya gene mi aynı poster A065 saka falan mı yapıyolar acabaP030
billboard'a vur dedik öldürüyo o da :/

yok yok yine aynı poster ama dewasa boyutlarda iki parçadan oluşuo asıcak yer bulamadım ewt bnde sıkıldım aynı posteri werip duruolar ama bu da güzel...
bence farklı resim olsa daha iyi olurdu tabi ama isteğimi de kırmadıkları için sewindim doğrusu E015E015S065
Hep aynı poster hep aynı poster yaa. Küçük olanla yan yana astım billboard'ın verdiği posteri simetri gibi oldular. Sanki başka resim bulamıyolar hep ayno poz resmi veriyolar abone gibi..E010
billboard dergisi HIM e baya önem veriyo bu sayıda da 2 m lik ville posteri verdi bnce teşekkür etmeliyz:D
cansu gerçekten çoooo..k teşekkürler...E015E015poster gerçekten süpermiş 2m. ascak yer biraz problem oluyo ama olsun...S065
3 ünü nü de yanyana boy sırasına göre astım....
YA NAAPMIS BUNLAR YA..BAYILICAKTIMM..DEMİN ALDIMM DERGİYİ..BEN VİLLE GORUNCE HİC BAKMADM BASKA SEYE GOZUM 2 M Yİ DE GORMEDİA055 ONCE ONU ASTIM SADECE VUCUDUNUN USTU OLANI Bİ BAKTIMM AYAKLARI DA VAR...O AN BENİM BİTTİİM ANDIRP030 YATAMAIN USTUNE SANDLYE KOYDUM USTUNE CIKTIM ASMAK İCİN DUSUODUM..AMA DEGDİ SUPER OLDU YA TAVANDAN YATAMIN BAS UCUNA KADR TAM SIGDI..AMA COK UZUCU Bİ GELİME..ANNEM BEN HAFTAYA BU ODANIN DUWARLARINI SİLDİRCEKTİM DEDİ YAAP030 SİLDİRMEMMM SİLDİRMEMM BEN SİLERİM SAKIN POSTERLERİME DOKUNMAYIN DİE BAARDIMA055YERİMDE DURAMIYORM..AMA HAKKATEN NEDEN SUREKLİ AYNI RESMİ VERİYOLAR YA.Bİ MART AYINDA FARKLI BİTANE VERDİLER O KADR..AYNI RESİMDEN 4 TANE OLDU DUVARLARIMDA.A055HEPİNİZE TESEKKURLER
bide him türkiyenin tanıtmını yapmış bir adaşım kimdir acaba C035

bynmetalkolik Yazan:
bide him türkiyenin tanıtmını yapmış bir adaşım kimdir acaba C035

fatmaymış adı merak ettim bendeA055 ama şu poster ayrı bir olay koltuğun üstüne çıktım duvarın tepesinden tuttum posteri görünsün diye bayaa uğraşıyorum odamda yer arıyorum 2 gün oldu daha asamadım yavv krizlere gark oldumP030

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Referans URL