03-26-2008, 04:18 PM
bencede gzl en azından poster veriyolar billboard ztn him'e sık sık yer veriyo bazı dergi olacak şeylerde kırk yılın başı veriyo onun yerine gidip her ay tokio hotel posteri veriyolar valla th hayranı olsaydım çk mutlu olurdum

evet tokio hotele çok yer veriyolar
ve ben buna sinir oluyorum hangi dergiye baksam elektrik çarpmış tipli 
ya birtek organizatörlerin masstivale getirmeye çalıştığı gruplar arasında vardı.. bi de billboard bir radyo mu kurmuş ne işte orda bi dünya vokalistin falan resimleri vardı Villenin de resmini koymuşlar..küçücük.

Daha bir ay öncesine kadar en büyük thfanlarındaydım ve hiç tavsiye etmiyorum mutlu falan olmuyosun her ay bütün dergilerde th almasam vicdan azabı duyuyorum o yüzden alıyodum bu seferde harçlığın yarısı gidiyodu bi ay 4 dergidede th vermişlerdi hepsini almıştım
Ama şimdide HIM verseler 5 dergide yine alırım

evet tokio hotele çok yer veriyolar
ve ben buna sinir oluyorum hangi dergiye baksam elektrik çarpmış tipli 
ewt umutlandım bende zaten blue jean de yüzde 34 gelir diyordu umarım gelirler H2000den çok daha ilgi göreceklerine eminim...

evt dergiyi bende aldım spr bi james hetfield posteri veriyo yha 2 metre röportajın bi kısmı şöyle ;;;;
masstival sahnesine çıkacak sürpriz isimler var mı?
bizim şu an Masstival'e getirmek istediğimiz, peşinden koştuğumuz bi grup var açıkçası. şiddetle the verve ile ilgileniyoruz ve tarihindeki problemi çözmeye çalışıyoruz. üstelik bu yıl orjinal kadro geliyor. richard achcroft'lu. festivalin ilk gününe onları ikna etmeye çalışıyorum. hatta onlar için festival tarihinde bile değişiklikler yapabilirim !!!!!! Türkiye'nin onları izlemesi gerekiyor, inş. olur. onun haricinde iki sürpriz isim daha var. billboard okurlarının sewdiği isimler hem de .....

H.I.M gibi geldi bize ??
belki de ...(gülüyor)
röportajın sonu böyle yha inş. HIM gelir 

ama gerçktn. koleksiyon yapılcak şeklde th posteri veriolar bizede azcık daha verseler himle ilgli bişi ha hacılar