HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: dergilerde HIM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
insan mı sn mi?:S...

Dalaşmayı mı sevmiyorsun? Bir süredir izledim sni bence pek de öyle biri değilsin...

Zaten öyle biri olsan bana dalaşma mesajları yla cevap vermezdn....

CenAze Yazan:
her ay tokio hotel. bıktım. sevmiyorum. boy boy posterleri,kolyeleri,rozetleri,yılbaşında takvimini bile verdiler tokio hotelin. tamam anladık tokio hotel işte aaa...!!!

onlarmı orjinal müzik yapıolar, pff !!
cocuqtan olusan ezik bi rock qrubundan başka bişey deiller ..

aeroplane Yazan:
insan mı sn mi?:S...

Dalaşmayı mı sevmiyorsun? Bir süredir izledim sni bence pek de öyle biri değilsin...

Zaten öyle biri olsan bana dalaşma mesajları yla cevap vermezdn....

nerde izledin beni. mtv'ye çıktımda benim mi haberim yok. farukcan güldürme beni aaaP030A055

Rock4ever Yazan:

CenAze Yazan:
her ay tokio hotel. bıktım. sevmiyorum. boy boy posterleri,kolyeleri,rozetleri,yılbaşında takvimini bile verdiler tokio hotelin. tamam anladık tokio hotel işte aaa...!!!

onlarmı orjinal müzik yapıolar, pff !!
cocuqtan olusan ezik bi rock qrubundan başka bişey deiller ..

ya bide bu tokio hotel demez mi biz him'in tarzını örnek alıyoruz diye. him'i alıp kendilerine yapıştırsalar yine bir ok olamazlar

sadece mesajlarını ve tavrını izledm busecan...

Ayrıca son 5 msj ın da anlatoyor bunları zaten.....
ya kendin sus yada çarşı gelir seni susturur
billboarddaki gerçekten iğrenç bi poster...resmen pespembe...hiç güsel olmamş,ben aldııma pişman oldum...

gwts-ville-cns Yazan:
billboard mart sayısında ville posteri var!!!S065 ben aldım bilgilerini sunuorum
ville-kylie minogue-shakira-the white stripes-amy winehouse-doa-metallica-billy yalent-ashlee simpson-snoop dog posterleri
jared leto-jay lal-ceza-britney spears-flo ride-feridun düzağaç-cinema bizarre-johnny deep-aslı-hayko cepkin-metallica-placebo-apocalyptica stickerları
ayrıca dergide yazanlardan bülent üstünün hayranı olarak yazılarını okumanızı tavsiye ediorum:)) umarım bilgilerimi beğenirsiniz canlarımE015

Hayko cepkin sticker'ımı hohoho koşup almam gerek =]]

ben bu sayıyı bugün aldım..ville posteri fena deil beğendim ama=)
hadi ya bi fotosunu çekip koysana bende alıp almamakta karasız kaldım şimdi E015
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Referans URL