HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: dergilerde HIM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
olsun yaa K010

H.I.[M Yazan:
-G-B~ville~]
billboard bu sayıda sitemizin adı var arkadaşlar cansu arkadaşımız tavsiye etmişC035

taratma şansın varmı merak ettim..
buraya daha 1 hafta sonra gelir dergi

InfernaLShelter Yazan:

H.I.[M Yazan:
-G-B~ville~]
billboard bu sayıda sitemizin adı var arkadaşlar cansu arkadaşımız tavsiye etmişC035

taratma şansın varmı merak ettim..
buraya daha 1 hafta sonra gelir dergi

şuan evde deilim ama eve gidince bi bakarım

üçünüde alıcamm üçünüde alamasam bile dreamı alıcamm P030P030
sevgili arkadaşlar billboard ' a yzan arkadaşınız benim umarım istediğiniz şeyleri dergiye iletebilmişimdir herkes sitemizi bilmeli ve herkes bu muhteşem ville valo sesini görmeli diye düşünüyordum okuduysanız teşekkür ederim K010

joinmeindeath Yazan:
ben bugün dream aldm.poster gerçekten güsel kiss of dawn klibindeki haliyle.şarkıların öyküleri kısmında da 2 fotosu var.dream bu ay müthişşK010

şansa bak ben de o halini hiç beenemedim P030

dark.she Yazan:
üçünüde alıcamm üçünüde alamasam bile dreamı alıcamm P030P030

saol kardeş iyi düşünmüşsün

ooo döktürmüşler bu ay...:) cansu bnce de herkes bilmeli süper fikirmiş neden daha önce aklıma gelmedi ki:)
hepsini hepsini alcammmmmmm
saolun arkadaşlar iyi oluyo bööle haberleşmekC025

S!L@ Yazan:
ooo döktürmüşler bu ay...:) cansu bnce de herkes bilmeli süper fikirmiş neden daha önce aklıma gelmedi ki:)

teşekkürler bence herkes yapmalı sadece billboard değil diğer dergilerede mesaj yazıp sitemizi duyuralım bu sesten kimseyi mahrum etmeyelim ve böylece bir ağ oluşturmuş oluruz

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Referans URL