HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: dergilerde HIM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ben de dergiyi buldum ve aldım poster gerçekten harika bişey ..tarayıcım olmadığı için sitemizin adı geçtiği yeri buraya aktarıyorum :

Merhaba Billboard!Derginizi çok yakından takip ediyorum.Ve en bomba haberler ve posterler sizde.Hele o dev poster süper ötesiydi.Eğer o boyutta HIM ya da Apocalyptica posteri verirseniz çok mutlu oluruz.www.himturkiye.com'daki bütün fanlar HIM posteri istiyor.Ayrıca sitemizi her HIM fanının ziyaret etmesi gereki.Poster isteğimize kulak verirseniz çok mutlu oluruz.
FATMA ÖZGÜR
Billboard
Bu ay verdiğimiz dev Ville Valo posteri seni ve bizlere mail atan tüm HIM fanlarını mest edecek diye düşünüyoruz, yanılıyor muyuz?
yanılmıyosun billboard P030

demain imsechdus

Deathly Lost Yazan:

bencede

Deathly Lost Yazan:

K010K010K010

bir kaç gün öncesine kadar olan bilboard dün akşam baktığımda yoktu, bitmiş. yazık bana bee. :D.
ee bu ay ne var dergılerde?

ville-sue Yazan:
ee bu ay ne var dergılerde?

daha çkmazki dergiler ama inş vardır herhangi bi dergide HIM

sanırım Haziran ayı için dergilerde HIM i unutabiliriz Blue Jean a baktım yok
Dream a baktım gene tokio hotel var kapakda ayrıca verdigi postererde My Chemical Romance, Metallica, Rihanna, Tokio Hotel(gene) ve11 EMO Foto Sticker
4 Tokio Hotel Foto Sticker

şey blue jean da hangi posterler var tam göremedim ama sitesinden baktım öle yazıyor bu ayla ilgili
Blue Jean, Haziran sayısında 50 okucuyusuna Rock'n Antalya, 20 okuyucusuna Uni-Rock ve 10 okuyucusuna Binboamania (Travis, New Model Army, mor ve ötesi, Sakin) festivallerini izleme fırsatı veriyor. Ayrıca 5 Blue Jean okuyucusu Beyonce DVD'si kazanma şansını yakalarken yine 5 okuyucumuz Pentagram ''1987'' CD'sinin sahibi olacak. Ayrıntılar Blue Jean'de...

yüxexes de neler var bilmiyorum

Bunlarda Haziran ayı kapakları

BU ARADA LÜTFEN ŞU BLUE JEAN IN SİTESİNDEKİ ''POSTERİNİ KENDİN SEÇ'' BÖLÜMÜNE MESAJ ATALIM POSTER İSTİYORSAK EN ÇOK OY ALANI VERCEKLERMİŞ
http://www.bluejean.com.tr/genel/07428/i.../index.php
evet herkes hım istesin :D istedim ben
bilgiler için teşekkürler....şu oylama işi de iyi olmuş HIM posteri alırız artık :D
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Referans URL