HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: HIM'in Bir Sürprizi Var
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Grubun resmi sitesine Ville Valo ile ilgili röportaj eklenmiş ve aynı zamanda gizli kodu girenleri bir sürpriz bekliyor. Bakalım sürprizi beğenecek misiniz?

Şifre: February 12, 1961
yaa şu yeni albümü sabırsızlıkla bekliyorum..
iyide sinem süpriz ne açtırmadan söylesene beyaw
güzelim sen böylemisin hep beh.yoksa sen him in sitesindeki gizli şifreyimi diyorsun.yokmuş öyle bişey ben söyleyimde yanlız başka bişeyse söyle nolur özel mesaj at kimseye söylemem harbiden
ee sen nerden buldun o şifreyi???
bulmadım bulamadım çok uğraştım resmi siteleri varya bunlarım heartagram.com diye.bu site açılınca biri bi dedikodu çıkardı bu sitede şifre var diye.neymiş villenin resminin yanındaki işarete tıklayınca bişey oluyomuş.hayır adamaın heryerine tıkladım tıklamadık kare bırakmadım ama çıkmadıki yalan yai doğrulanmaış.ama sinemin dediği ne onu bilemicem belki bu başka şifredir
http://www.heartagram.com sitesine girdiğinizde Bir video çıkıyor Altında ise 'Do you have the key' yazan bi yer var. Oradaki beyaz yere size yazdığım şifreyi kopyalayıp yapıştırın ve daha sonra 'Do you have the key' yazan yere tıklayın.;) Bu kadar..Ka05
tek yapmanız gereken siteye girip "Do You Hava A Key" butonunun üstündeki kutucuğa şifreyi yazıp butona tıklamak ve süprizi görmek
niye buakdar büyüttünüz anlamadım

sağol sinem güzel süpriz gerçekten Albüm 2 de 2 güzel gidiyo bakalım diğerleri ne olucak 049
Rica ederim Cem:)
güzelmiş :)
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL