HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: oks yolcuları yada o yoldan geçenler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ben bi oks yolcusuyum belki gereksiz bi konu oldu ama sizin oksye çalışırken neler yaptıınızı merak ettim benim çok üstünde durduum sölenemez ama yinede çalışıyorum günde çözdüüm belirli bi soru sayısı yok olanlar onuda yazarmı lütfenC025
ben oss ye hazirlaniyorum bence oksde ayni oss gibi onun icin herkesin dediginden farkli olarak ben sana siru degilde psikolojik olarak kendini hazirla diyorum cunku psikolojionemli bir defa sorun olursa devami gelir onun icin sadece diyecegim calisirken ne zaman istersen o zaman calis ha bu demek degilki benim canim hic ders calismak istemiyor demekki ben hic calismayayim iste o zamanda aklina eger calismazsam sinavdan sonra ne olur diye hayalet yada calisirsan seni bekleyenleri hayal et digerleri gelir..umarim yardimci olmusumdur...
anaaaam ilk yorum çok iç açıçıydı valla tebrikler :s:s:S
ya bnce de psikoloji çok önemli ama konuya hakim olursan kndini daha iyi hissedersn ya sana günlük tekrarını yap dicem de bana dediler bn yapmadm :):) yine de psikolojik açıdan hazır hissedersn daha başarılı olursun ben heyecandan dolayı çoook şey kaybettim :(:( sakın ama sakın heyecan yapma...relax :)
bide sınaw günü rahat olmaya bak sabah ck stres yapma :S walla sınaw yerinde hecan a kapilirsan gider o kdr emek :S httaa sabah al gazeteni gazete okuyarak bekle sınaw zamanını :P bn öss de öle yapmıstım okul bahcesindeki hrkez tip tip bakıodu bana :P
bnde oks ye hzlrlanıorm.önmli olan test çözmek dill aslındaa önmli olan konuyu anlmak konuyu anldktan sonra 1 test bile çözz ytrr.yne bn öle ypınca kfama girioo.tbi 1 test çözmee..bn şuan byaa ağır ilerliorm.3 4 test fln kazanaanlar gnde 300 soru fln çözüoo..
bn oksden geçtm şmdi önmde öss var haklısınız psikolojiyle gerçekten anlamak önemli zaten anlarsan yapamıcağn soru yoktur psikolojii olaarakk bn sabah gayet raattım hala soru çözenler fln vardı acaba çok mu gamsızım die düşündüğümde oldu ama sonuçta ii geçti sınavımm
he bide hayatmda hiç günde 300 soru çzmedm çözemedm belli bi süre sonra testle konşmaya başlıorm çünküA055bazı insanların aralarında konuşurlarken 1000 sorudan bahsettiğini dydm P030
sanat okuyan biri olarak aşırı ballıyım hiç kasmama gerek yok barajı geçiym gerisi yetenek sınavı. resmim yeterli olur ama onda mülakattan kıllanyom. kültür özürlü biri olarakj mülakatta zorlancam bayaa. bu arada azbiraz kendi zevkime göre çalışma yapabiliyorum okulun verdii ödevlerden -.- görmek isteyen buyursun Dessru
ben 2 kere oks sınavına girdim bu konuda daha tecrübeliyim :) tabe bizim zamanımızda lgs idi adı. yapabileceğinizin en iisini yapmaya çalışın. kazanamasanız bile en azından vicdanınız rahatlar.
günde 200 soru çözüyorum ve 7. sınıfa gidiyorum günde her dersten 50 soru yhaniE010
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL