:))vay bee yarın koskoca Ville Valo nun doğum günü pff.. bizim arkdşnda doğum gunu

keşke kutlayabılsek yhf..=(( mutlu bir yıl gecırmesını dileriz bizde yapcak başka bişi yok

cnm benm iyiki doğmuş

yarın kimseye sinir olmucam,hocalarla ve arkadaşlarımla kavga etmicem(inş..)
İİİİKİİ DOĞDUNNNNN VİLLE

evet gercekten insanlar dogumlarinda hatirlandiklari zaman hayata tutunmasi icin bir neden oluyor cunku seni hatirlayan birileri vardir ama bazilarina gore yoktur bende villenin dogum gunu kutluyorum yeni yilinda basarilar eksilmesin ama herseyin basi saglik saglikl mutlu ve en onemlisi en kotu ve anlarda bile kendini zayif hissetmesin cunku dusmanin karsinda zayif gorunursen ezilirsin abim icin soleyecegim tek bisey var....hayat bir iptir ve bizde bir cambaz eger ipin uzerinde dikkatli yuruye bilirsek karsiya ulasabiliriz ama bir anlik bir hatada bile dengeni kaybedip karanliga dusersin iste hayat ve insan arasindaki mucadele hep mucadeleci olman dilegiyle...sesimiz ulasmasada....
eweet sonunda yarın o kutsal gün :D:D o tapılası kişinin,o muhteşem sesli harika warlığınn,VİLLE'ciimin doomgünüsü "VİLLE,SENİ SEWİOM;DOOMGÜNÜSÜN KUTLU OLSUUUN..." başarılarına başarı ,o muhteşem albümlerine daha muhteşemlerini kat...
umarım bir gün buraya da yolun düşerr bizde seni görme,canlı dinleme fırsatı yakalarız...
Villee iyki doğdun bitanesi yaa iyki varsın... biz seni çoooookkk seviyoruzzzzzz...........
anaam :D
canım ville'm yha iiki doğmuş xD <3
yarın doğumgünün villecim,kutlayamıyoruz kusura bakma anca buradan.DOĞUM GNÜN KUTLU OLSUN AŞKIM-IZ
myspaceteki bikaç tane Valoist arkadaş güzel bi resim oluşturmuş paylaşmak istiyorum xD

belki sewgili ville bu gece cok uzaklrda birinn onn icin bi sarkı soylemesini adını masumca anmasını andıında ellerinn titremesini diler yeni yası icin.ama bilmesini isterdim ki sadece bi kisi diil milyonlarca ksi bu gece onn icin bi sarkı soylyck we elleri ttrycek ii ki dogdu ii ki war ii ki yokum
İYKİ DOĞDUN AŞKIM