10-21-2007, 01:37 PM
10-21-2007, 01:49 PM
Alanında güzide portallardan biri
Forum teması güzel editlenmiş , him rock metal vs dokuları her yerde göze çarpıyor
atılan post sayısını saymada sorunu var , postların %70'ini saymıyor gönderiyor ama atılmış post hanesine yani sayaca işlemiyor
logo güzel , shoutbox forum şablonuna oturmuş bir şekilde ve göze batmıyor , forum temasındaki forum butonlarıda aynı şekilde güzel editlenmiş bu siteye uygun motifler ile donatılmış.
Forumun daha çok hitli bir forum sayfasına ulaşabilmesi için anasayfa sürekli güncellenilmeli, değeri sayılır en az 5 adet topliste kayıt yapılmalı.
ve hergün webmaster sitelerinde bulunan diğer webmaster arkadaşların siteleri ile güncel link değişimi yapılmalı google pagerank değeri yüksek tutulması için ve google aramalarında daha üste çıkabilmesi için
Benden forum sahibi cem arkadaşıma tavsiyelerim ve forumunuz hakkındaki düşüncelerim bu kadar
saygılar
Forum teması güzel editlenmiş , him rock metal vs dokuları her yerde göze çarpıyor
atılan post sayısını saymada sorunu var , postların %70'ini saymıyor gönderiyor ama atılmış post hanesine yani sayaca işlemiyor
logo güzel , shoutbox forum şablonuna oturmuş bir şekilde ve göze batmıyor , forum temasındaki forum butonlarıda aynı şekilde güzel editlenmiş bu siteye uygun motifler ile donatılmış.
Forumun daha çok hitli bir forum sayfasına ulaşabilmesi için anasayfa sürekli güncellenilmeli, değeri sayılır en az 5 adet topliste kayıt yapılmalı.
ve hergün webmaster sitelerinde bulunan diğer webmaster arkadaşların siteleri ile güncel link değişimi yapılmalı google pagerank değeri yüksek tutulması için ve google aramalarında daha üste çıkabilmesi için
Benden forum sahibi cem arkadaşıma tavsiyelerim ve forumunuz hakkındaki düşüncelerim bu kadar
saygılar
10-21-2007, 02:35 PM
Bnim eski üye olduğum forumların hepsinden ii bayıldım ben bu siteyeee
10-21-2007, 05:29 PM
üye olalı 3 ay falan olcak inş. yakında=) benimsedim siteyi artık ya=p çok seviyorum elimden geldiğince buldugum herşeyi fanlarla paylaşmaya çalışyorum..tekrar anulcuguma bu siteyi yaptıgı için teşekkür ediyoruuuuum

10-21-2007, 06:04 PM
harika bi site bence zaten begenmesem şimdiye kadar coktan gitmiştim ,girmiyodum 

10-21-2007, 07:33 PM
forumlara cvp yazmaya başladıgım site diyebilirim.buraya üye olmadan önce bu kdr him fanı dııldım ama ayrıntılı bılgıler sayesınde ıcımdekı h.i.m.ciyi kesfettim... teması bnce cok hos...konular geyık konuları dııl adam gıbı him forumu yanı burası..cok sıcak kanlı uyelerı var... ve herkes forumla cok ılgılenıyo. shoutbox.takı muhabbetler cok supper. hergun gırmeye calsıtım (yanı pcyı actıgımda actıgım dıelım) bı sıte... cok sewıyorum... bencıllık yapmadan her bısıyımı burda paylasıyom... mutluym burayı sewıyoruum 

10-21-2007, 07:38 PM
CarpathiA Yazan:
ıyatılan post sayısını saymada sorunu var , postların %70'ini saymıyor gönderiyor ama atılmış post hanesine yani sayaca işlemiyor
Yanılıyorsun. Her hangi bir sorun yok. Forumda geyiği önlemek için, Muhabbet bölümüne atılan mesajlar, toplam mesaja etki etmiyor.
10-21-2007, 07:46 PM
Bir siteyi bu kadar çok seveceğimi tahmin etmemiştim gerçeken !! ortam o kadar samimiki gerçekten büyük bir aileyiz ve bunun için gurur duyuyorum
şimdidie sitedeki bazı arkadaşlarla toplo konuşma yapıyoruz çok eğlenceli ve kavgalı
ama bu son toplo konuşma çok kötüydü ortalım savaş alanına döndü
şimdidie sitedeki bazı arkadaşlarla toplo konuşma yapıyoruz çok eğlenceli ve kavgalı
ama bu son toplo konuşma çok kötüydü ortalım savaş alanına döndü10-21-2007, 07:48 PM
Site gerçekten güzel him le ilgili aradığım merak ettiğim herşeyi bulabiliyorum.Siteyi hazırlayanların ellerine sağlık 

10-21-2007, 08:03 PM
susan Yazan:
Bir siteyi bu kadar çok seveceğimi tahmin etmemiştim gerçeken !! ortam o kadar samimiki gerçekten büyük bir aileyiz ve bunun için gurur duyuyorum
evet site ortamı mükemmel bende bi gün bu siteye girmeden edemiom beh evde olduğum her gün giriyorum..
toplu konuşma faciaydı gerçekten