HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: himturkiye hakkındaki yorumlarınız!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Amaranthus

sitenin bi modu olarak formalite icabı siteyi sevmek zorundayım falan :P
burası herhangi bi site değil,benim evim gibi oldu artık
burda bi ailem var ve birbirimize acayip bi bağla bağlıyız.
herşeyden öte birçok şeyi burda öğrendim.aşık olmayı,ağlamayı,gülmeyi,sevinmeyi,üzülmeyi..bu sitedeki 1. senemi bitirmiş olucam yakında.o 1 sene içinde yaşadığım herşeye değdi.
hı hı çok fazla konuştum :D ama teşekkür etmek istediğim bi şahıs var ve yokluğu kesinlikle çok acı veriyo
bu güzel siteyi var eden arkadaş iyiki varsın iyiki senide tanıdım..
türkiyede himi temsil eden en güzel siteK025

Amaranthus Yazan:
sitenin bi modu olarak formalite icabı siteyi sevmek zorundayım falan :P
burası herhangi bi site değil,benim evim gibi oldu artık
burda bi ailem var ve birbirimize acayip bi bağla bağlıyız.
herşeyden öte birçok şeyi burda öğrendim.aşık olmayı,ağlamayı,gülmeyi,sevinmeyi,üzülmeyi..bu sitedeki 1. senemi bitirmiş olucam yakında.o 1 sene içinde yaşadığım herşeye değdi.
hı hı çok fazla konuştum :D ama teşekkür etmek istediğim bi şahıs var ve yokluğu kesinlikle çok acı veriyo
bu güzel siteyi var eden arkadaş iyiki varsın iyiki senide tanıdım..

Çabuk itiraf et aklımdan geçenleri çaldın demi??P030P030P030
Busenin yazdığı her kelime tam ben yazıyordum bi baktım yazmış.Hırsızzz:P
Şaka maka haketten tüm kelimelerine katılıyorumC025

Tanıdıgım herkes mukemmeldi.Herkesle bişeyler paylaştım.Farklı bir dunya burası dışardan kopmak sadece burda sevdıklerımle beraber olmak ıstıyorum.Tepemdeki insan ve onun gıbı 2 3 kışı benım ıcın okdar önemli ki artık ciddi ciddi bir aileyiz.İyiki burdayım,iyiki canlarımı tanımışım.Şu an hayvan gıbı sevıyorum ve gene bu sıte sayesınde.:d

Ey anıl,

Teşekkurler..
duygulandım buse :D
ağlatıcaksınız ya beni Uzguncan benim bu siteye olan aşkımı kelimeler anlatamaz xD ondan bişi yazmıyorum P030
Ya kesinlikle katılıyorım hepinize.
Bu sitede bi lanet var hemde öyle bi lanet varki giren bi daha çıkamıyo. Birbirine öyle bağlanıyoki bu site bnm hayatımın bi parçası olmuş dırumda.
Herkezi tek tek o kdr çok seviyorumki hiç bişey bizi koparamaz.
Öyle arkadaşlarım olduki bu sitede bidaha hiç ayrılmayacağımızdan emin olduğum kişiler.
Yakında bende 1. yılıma giricem bu sitede ve gerçekten bu sitede sizlerleolmaktan o kadar mutluyumki.
Hiç bi forumda eminimki yoktur böyle bi arkadaşlık.
Ville bu halimizi görse gözleri yaşarır heralde Ka23
Şuanda aramızda olmayan arkadaşımız anıla bize böyle bi site yaptığı için gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum.
Neyse çok konuştum...P030
uzun ama anlamlı konusuyorsunuz P030 ve sürekli 1. seneme giricem diye hepiniz artistlik yapıyorsunuz Uzguncan
Bizim tayfa yazdı tamamdırP030
Barış seneye gorurum ben senı:D

F1R3 Yazan:
uzun ama anlamlı konusuyorsunuz P030 ve sürekli 1. seneme giricem diye hepiniz artistlik yapıyorsunuz Uzguncan

öel tabi sen daha dünki çocuk xDA055

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL