HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: himturkiye hakkındaki yorumlarınız!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

lauriville Yazan:

Negative Yazan:
site güzel, ortama hakkında henüz bi bilgim yok ..

en kısa zamanda anlıcaksın cnm,
deniz yanlış alıntı yapmışım=).P030

P030P030

bence iyiki bu site var ve kuranlar var...gerçekten çok teşekkür ediyorum üye olalı pek fazla olmadı ama hemen benimsedim valla çok teşekkürler....K010K010K010
çok beyendim. her gün mutlaka girerim bakarım ne olmuş ne bitmiş diye. bağımlısı oldum diyebiliriz. kimi forumlarda yöneticiler modlar çok mesaj yazmış kıdemli eski üyeler yeni gelen üyelere tuhaf şeyler yapardı.sürekli hata ararlardı. bu foruma çok bağlanma sebebim ise bu forumda bu tarz şeyler olmaması, eşitliğin olmasıdır. K010
bende bağımlı oldum valla kısa zamanda..çok güzel vakit geçirilyo sitede ve bence ortamda çok sıcak..Ka12Ka12
bu siteyi geç farkettim ama geç olsun güç olmasın:D
üye olalı şunun şurasında 3 ay falan oldu ama Türkçe yazma kuralı en beğendiğim özellik ve gerçekten üyeler çok güzel konular açıyor... Bi kere H.I.M sitesi yani ötesi var mı...K010K010E015K010
Bağımlılık yapan bi site .. Ben okul nedeniyle uzak kalmıstım ama o süre boyunca zor dayandım girmemek için. x)
site güzel özellikle yetkililerin banlamak için bahane aramamaları güzel.K010 bide gelibolu'dayım herkez rap dinliyo rock-metal dinleyenler azınlıkta böle kendimi dışlanmış hissediyodum burda him hayranlarıyla karşılaşınca moralim yerine geldiC025 ama sitede dikkatimi çeken çoğu kişi birbirini tanıyo acaba benmi ortama ayak uyduramadım yoksa bu tanışan üyeler uzun süredir üye oldukları içinmi tanışıyolar? (bu arada düzgün Türkçe kuralı çok güzelK010)
koskoca 1 yılı doldurucam.vay be bütün sıkı dostluklar bu sıteden cıktı.bu sıtede guldum,bu sıtede ağladım,bu sıtede çıldırdım,bu sıtede aşık oldum..Herzaman büyülü olduguna inandıgım site.yaşasın hımtr felan:P :D
bana bir sürü dost ve üyük bir acı ve tarifsiz bir duygu yaşattıran site seni seviyorum:))) hahaha bak kimseye söylemem değerini bilP030
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL