yha yıllardan berı bu konu tartısılır belkı bu tarz da bı sımge olmusdur ılla rock ve metal dınleyen ınsan sıyah gıyınmek zorundamıdır bence bu ozentılıkden baska bısey deıl her sıyah gıyen ıcın demıorum ole olan arkadaslar ayrı ama ben metal dınlıorum hadı sıyah gıyeneyım dıyen cok ınsan tanıorum bunlar ıcın kastım ....ınsan hangı tarzı sevıorsa yanı hangı gıysıde rahat edıorsa onu gıymelı bence ılla muzık grubu ıle kıyaslanmamalı fıkrınızı ogrenmek ıstedım bırde bu konu acılmıs mı dıe bakdım bulamadım acılmamıs eger yanlıs gorduysem arkadaslar sılebılır ve ya konu baska yere tasınabılrıse sevınırım
bnde etal dnliorm ve siyah gyiniorm.ama mavi gyn kırmzı gyinen de metalci olblr.sn içnde metal dnlemeği isteği vrsa ve metal den hşlaıorsn dinle kmse siyah gymiosn die sna kzıamaz bnce..
Gerçek anlamda "rock ve metal dinleyenin siyah giymesi zorunlumudur. Bence hayır değildir. Böyle bir zornluluğun olması için kural lazım, ortada bi kural varsa bu kuralı kim koydu? Neyse, genel olarak metal dinleyen insan siyah giyer, doğrudur... ama metalciyim, rockerım diyenlerin %80 i sadece özentidir.. Mesela rahmetli Barış Akarsu demiştir ki " Rocker olmak dövme yaptırıp, küpe takıp siyah giymek değildir. Rocker olmak doğuştandır, insan belli bir zaman sonra içinde hisseder ve ölünceye kadar öyle kalır. Yani yaşlanınca torunlarına "biz zmnında şunları dinlerdik" demek değil, hala onları dinlemektir" demiştir.. %100 üne katıldığım bir düşünce..
%80 konusunda iddalıyım, (en azından bnm çevremde).
Ayrıca özenmek iyi bişeydir ama saptırmamak lazım.
Gerçek anlamda "rock ve metal dinleyenin siyah giymesi zorunlumudur. Bence hayır değildir. Böyle bir zornluluğun olması için kural lazım, ortada bi kural varsa bu kuralı kim koydu? Neyse, genel olarak metal dinleyen insan siyah giyer, doğrudur... ama metalciyim, rockerım diyenlerin %80 i sadece özentidir.. Mesela rahmetli Barış Akarsu demiştir ki " Rocker olmak dövme yaptırıp, küpe takıp siyah giymek değildir. Rocker olmak doğuştandır, insan belli bir zaman sonra içinde hisseder ve ölünceye kadar öyle kalır. Yani yaşlanınca torunlarına "biz zmnında şunları dinlerdik" demek değil, hala onları dinlemektir" demiştir.. %100 üne katıldığım bir düşünce..
%80 konusunda iddalıyım, (en azından bnm çevremde).
Ayrıca özenmek iyi bişeydir ama saptırmamak lazım.
offf incee iş nrden bktın bu yzdelere ama ktılıormmm...
Yok, bu konuda hassasım. O özentilerin büyük kısmı siyah giymeyi başka şeylere yorumluyolar 
Yok, bu konuda hassasım. O özentilerin büyük kısmı siyah giymeyi başka şeylere yorumluyolar 
ne gibi mesla..
ne gibi mesla..

Satanizm mesela
bak işte bna ksinlikle ktılıorm..bi tne bnmde vrdı artk gymiormm.iğrnç bşi yaaa özti satnstler.hdi arsına şaka içn diormda zuhaha kedi fln..grçekten buna öznnler vr..
Öyle işte.. mavide giyse dinleyen yine dinler ama belli etmez. Siyah giyince rockcı metalci olunmuyo.. Her sakallıyı dedesi sanmak gibi bişey bu :S
bide bnm bi ark var kndini satnist sıo slk slk şyler sölüo him nası grup die soruomr spr dio.bi kere sn grçekten stanist olsn him dnlemmessn..özntilik işte
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13