HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: rock ve metal dınleyen sıyah gıymesı zorunlu mu ??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Saçma! aslında ztn siyah giymekde bence özentiliktir ! ama ben giyiom A055
bu konu Gothic le de uyuşuyor gothic kişi nasıl olur simsiyah mı ???

sizce????????
her siyah giyen rockcı metalci olsa annemde olurdu=)ondan dolayı konuşmaya bile gerek yokE015 tabi renkli giyinen rockcıyı veya metalciyi ciddiyede almam önyargı olmuş napiim=))
ben de çoğunlukla siyah giyinirim,021rock ve metal de dinlerim...ama siyahı çok sevdiğim için..müzkle alakalı değil..ama biras da dinlediğin müzkler yaşantını,tarzını etkiliyo ister istemez..fakat illaki de özentilik olsun die siyah takılmak hoş bi şey değil
Genelde koyu renkleri seviyorum ben öle aman siyah giyim felan olayları yok
yaa bu konu beni sinir ediyo çünkü gıcık bi kız hakkımda başkasına (kırtasiyedeyiz) işte bu elif kendini rockçı sanıyo falan dedi o salakta (argo kullandığım için pardon!!) bana dediki iyide rockçılar sadece asker yeşili ve siyah giyer dedi bende sinir oldum ve ona "bilmediğin işlere karışmasan sağlığın için iyi olur" dedim ne kadar salakça bişey yaa
takmana değmes salla öyle kişilkleri kendisi çok mu anlıyo bu konulardan acaba..!A055
bence insanın dinlediği müzik,kişiliğini ve tarzını değiştirmemeli
Katılıyorum ama bi metalcinin de pembe giymesi fazla abes olurP030P030
hee şart kesin siyah giymeliyiz yoksa olmaz şöyle bikaç küpe filan bide acıya katlanıp dövme yaptırdıkmı tamam bu iş müziktan olayın felsefesinden anlamaya hiç lüzum yok görüntüyle olunuyor sanki bu işler bide çakma bi mondial choper motor alıp wackene gittikmi ordakiler bile özenti kalır yanımızda görüntünle müziğini yaşayacaksan sen ötede bayıl derim...
bence rockçılık bi çift küpe ve birkaç dövmeyle gerçekleşmez diye düşünüyorum,gerçek rockçı rockı seven ve dinlerken zevk alandır...
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Referans URL