02-06-2008, 05:17 AM
02-14-2008, 04:29 AM
Roxelanne Yazan:
bence zorunda değildir..neden başka bir renk giyemesin ki xS çok kızıyorum öyle yapanlara..siyahtan başka bişey giymem asiyim filan saçma!
ozan_himîn söylediğine de bir ekleme yapayım
satanistler satanist olduklarını asla söylemezler!çünkü lucyfer^^in lanetine inanırlar ve lanetlenicekelrini düşünüürler!
ozan_himîn söylediğine de bir ekleme yapayım
satanistler satanist olduklarını asla söylemezler!çünkü lucyfer^^in lanetine inanırlar ve lanetlenicekelrini düşünüürler!
Hah, Laveyanlar ne yaparlar peki?
02-14-2008, 04:32 AM
Siyah rock ve metalin rengidir. (Bkz: Anlayana.)
insanlara özenti demekten vazgeçin artık..
Sanki siz annenizin karnından elinizde gitar ile veya rocker veya bir gothic olarakmı doğdunuz?
Çok saçma yorumlar var kınıyorum.
insanlara özenti demekten vazgeçin artık..
Sanki siz annenizin karnından elinizde gitar ile veya rocker veya bir gothic olarakmı doğdunuz?
Çok saçma yorumlar var kınıyorum.
03-14-2008, 02:38 AM
yani bence her siyah giyen metalci veya rockçı deildir yani siyah giyer ama sahici rockçı deildir mavi yeşil filan gier sahici rockçıdır böle bir sınırlama olamaz nasıl istiosa öle giyinsinler ama genelde siyah giyilio toplumda da böle bi kanı oluşmuş siyah giyiyo rockçıdır filan yada rockçıysa siyah giysin ben başlarda kafama göre giyinirdim hala öle sayılırım ama siyah daha ağırlıkta en ii arkadaşım bile sen nasıl rockçısın filan diodu bana siyah giyenleri gösterip işte asıl rockçı onlar diodu bence kesinlikle böle kesin bi kanıya varılamaz
03-14-2008, 02:41 AM
bu özentiliktir zaten
metalci zannedilmek için siyah giyeceğime gerçek metalci olup pembe giyinirim daha iyi
ben siyahı sevdiğimden giyiyom
metalci zannedilmek için siyah giyeceğime gerçek metalci olup pembe giyinirim daha iyi
ben siyahı sevdiğimden giyiyom

03-14-2008, 02:48 AM
bnce her siyah giyen rockçı olmak zorunda değil,her siyah giyen de rockçı olmak zorunda deiğldir
ama bu isteğe bağlı bence ama tabii bi de özentiler var ama bu konulara girmicem valla çünkü herkes biliyo o tipleri
ama bu isteğe bağlı bence ama tabii bi de özentiler var ama bu konulara girmicem valla çünkü herkes biliyo o tipleri

03-16-2008, 10:04 AM
ya tabı her sıyeh gıyen metalcı dııldır ama her metalcı sıyah gıyer cunku genelde o rengı severler kendımden bılıyom sıyeh kadar guzel renk varmı yaaa 

Amaranthus
03-16-2008, 10:09 AM
Siyah bi renk değildir.Her rockçınında siyah giymesi zorunlu değildir.Yoksa bi siyah tshirt giyen rockçı olur.Bunun tartışması bile saçmadır.Saygılar..
03-16-2008, 07:17 PM
siyah kalıplaşmış , metal ve rockın üstüne oturmuş bi renk bi metalcinin üstünde şeker pembesi olduunu düşünün hiç sert değil... siyah rengin bi çok anlamı var ve btün renklerin anası buyüzden böyle. ama zorunluluk diye bişe yok yani ben metalciyim siyah giymeliyim diye düşünenden adam olmaz xD bu istek ve siyaha olan ilgiyle alakalıdır kendine onu yakıştırır onu giyer..

03-17-2008, 03:09 AM
ya neki ya isteyen istediğini giyip istediğini dinler bize ne ki?!