HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: rock ve metal dınleyen sıyah gıymesı zorunlu mu ??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
rock ve metal dınleyen sıyah gıymesı zorunlu degil bence E010
zorunlu değil tabi.bazıları özenti sanki ama neyse..zevk meselesi isteyen istediği rengi giyer..K010

heartagram_666 Yazan:
zorunlu değil tabi.bazıları özenti sanki ama neyse..zevk meselesi isteyen istediği rengi giyer..K010

haklısın bu konuda sana katılıyorumE010C035

zzzzz saçmalık özentilerin çıkarttıgı 1 teori.siyah giyip 1 grup adı öğrenen sonrada metallciyim bilmem ne diyen cümlesineuygun tanıdıgım birisi war aklıma geldikce gülüorum :D
+ metallci kelimeside beni deli eder ben hiç metall turu mzk dınlııpte ben metallciyim dien gormedım neden cunku ozentılerın cıkarttıgı 1 kelime
üstümdeki güzel konuştun!

siyah giyinemiyorum , ama kahve rengi ağırlıklı ( bu aralar böyle oldu k. bakmasın klasik giyinemiyorum A055)

n4c3rm3 Yazan:
zzzzz saçmalık özentilerin çıkarttıgı 1 teori.siyah giyip 1 grup adı öğrenen sonrada metallciyim bilmem ne diyen cümlesineuygun tanıdıgım birisi war aklıma geldikce gülüorum :D
+ metallci kelimeside beni deli eder ben hiç metall turu mzk dınlııpte ben metallciyim dien gormedım neden cunku ozentılerın cıkarttıgı 1 kelime

doğru konuşmuşsunC035 tebrik ediyorum aynı benim düşünçelerimKa23
benimde tam anlattığın gibi tanıdığım bi kız grubu var047 ah bi tenhada kıstırabilsem onları....P030
C035

tabi canım rock metal siyah popçular pembe sarı türk halk müzii kahverengi beyaz jazz yeşil mavi, vs .vs... böle giyincekki kıyafetinden dinledii müzii yürüyüşünden heybetini ense traşından da berber ini bilelm....A055
tabiki de böyle bir zorunluluk yok ama rock-metal dinleyip de barbi bebek tişörtüyle de dolaşmaz insanP030. insanın dış görünüşüne farketmeden biraz yansıyor zaten bu:D

so_dark Yazan:
tabiki de böyle bir zorunluluk yok ama rock-metal dinleyip de barbi bebek tişörtüyle de dolaşmaz insanP030. insanın dış görünüşüne farketmeden biraz yansıyor zaten bu:D

katılıyorum...mesela bn aşırı black metalci birinin pembe giydiğini görmedim siz gördünüz mü??:P

my_Infernal_Majesty Yazan:

so_dark Yazan:

katılıyorum...mesela bn aşırı black metalci birinin pembe giydiğini görmedim siz gördünüz mü??:P

tabiiki dinlediği müzik tarza yansır...mesela ben pempe,beyaz sarı ve fosforlu renkleri hiç bi şekilde giymem...siyah tercih ediyorum...
bizim bahsettiğimiz şey kısaca = her siyah giyen metalsever değildir her metalseverde siyah giymez = yani sarı,beyaz,gri falan giyen adama sen metal dinleyemessin önce git siyah tshirt al siyah dar pantolon al ondan sonra dinle diyemessinC035

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Referans URL