HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: rock ve metal dınleyen sıyah gıymesı zorunlu mu ??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

ozan_him Yazan:

CarpathiA Yazan:
ben şahsen bu tür müzikleri dinlemem slow pop ve bazende sean paulun bir kaç bana hızlı kaçan şarksıını severim , türk sanat müziği ve klasik müziktende hoşlanırım

seçiciyimdir ha bunları neden söyledim yorumum için kısa bir esinti olması amacı ile kim bu demeyin himle rockla metalle alakası olmayan birisiyim

giyiniş tarzları ap ayrı sanki ayrı bir dünyada yaşıyor gibiler şahsen ben yolda rockçı tipli bir kız gördümmü veya halk arasında tabiri ile hipi tarzlı kişiler gördümmü yanımdakilere genelde yuh be tipe bak derim bazıları çok gülünç olur güler geçerim

ha ben bunları burda tartışma olsun diye değil , dürüstçe kendi fikrimi anlatıyorum , kendi seçimleridir kendi hayat tarzlarıdır saygı duyarım

yavaş yavaş konuya geleyim bence hepsi siyah giyinmesin renkli renklide giyindilermi çok hoş oluyor bence ama bu ara çok mor moda oldu başka renkler seçelim lütfen :D

skn ynlış anlama ama him le alkn yoksa bu siteye niye üye oldun..C025

haklı gibi sanki..C025

metal ve rock dinleyen siyah giymesi zorunlu değildir, elime ne gelirse onu giyerim, ama tabii birazda seçicilik var, arada bir rap kıyafetide giyerim ama tam olarak rap değil klasik rapçi, genelde klasik giyinmeyi tercik ederim , özentilikten ne bileyim kopya etmemeye özen gösteririrm
İnsan sadece giydikleriyle, takılarıyla tarzını yansıtmaz bunu da unutmayalım..
yha tabikide rock we metal dinleyenin siyah giymesi zorunludur die bişey yok ama çewremizdeki insanlar tarzını en ii anlatma yolu olarak kıyafeti seçiolar bazıları işi abartıp özentiliğe kaçırırken bazıları gerçekten böle giynmeyi sevdiği için yada kendini bu şekilde ifade edebildiği için siyah giyiniolar.... yani nasıl desem metal müzik yapan gruplar çoğunlukla siyah we koyu renkleri tercih ettiklerinden bu bi newi yaşam tarzı haline gelmiş we metal dinleyenler genelde siyah giyinir.... ama bn metal dinlerim öle abartılı bi şekilde siyah giyinmem...siyah giymeyi çok seferim çünkü tenime yani kendime yakıstığını düşündüğüm için...yoksa dinlediğim müzikle bi alakası yok yeri geldiğinde sevdiğim her rengi giyerim...yani aslında bu kişiden kişiye değişen bi konu kimisi istediğini giyer kimisi hep siyah giyinmek ister... zevk meselesi bi yerde...saygı duymak lasım....
yoo.mesela benim cok renkli bi kisiligim var onu bir az olsa da ortmek icin siyah gierim:D
Hayır hiçte değil ben dinliyorum ama giyinmem simsiyah şekilde.Kıyafetle sınırlandırılması abez zaten.Eğer zorunluysa pop dinleyende pembe renk giyinsin o zaman çok saçma...
metal veya rock dinleyenler siyah giyincek diye bişi olsaydı metal müzigin öcüleri renkli veya gay kıyafetleri giymezdi BKz: black sabbath,led zeppelin,manowar,deep purple,judas priest(gerçi judasın vokal ztn gay A055 )
Bence bu sadece özentilik..Ben Rock ta dinlerim Metal de ama illaki siyah giyinicem diye bişeyim yoktur (: Yapmayalım lütfiiin (: C035

SyninnViemaa Yazan:
İnsan sadece giydikleriyle, takılarıyla tarzını yansıtmaz bunu da unutmayalım..

katılıyorum arkadaşa bence sade siyah giymekle birşey olmuyorr

yok be :D
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Referans URL