HIM Türkiye Forumları

Tam Versiyon: rock ve metal dınleyen sıyah gıymesı zorunlu mu ??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
bence her nekadar olursa olsun dinlediklerin gerçekten seni yansıtıyosa ve yaşayarak dinliyorsan o bi yerden bi şekilde dışarı yansır ister istemez! metal yada rock sertliktir bence bende bu sertliği seviyosam o sertliğe yakışanı giyerim! ama giymeyen giymez benim için no prob.
sadece zevk ve stil tercihidir... avrupa ve amerikadaki ''emo'' gencligide bu tarz muzigin parcasidir... ama onlar siyahtan cok, degisik desenlerde kiyafetler giyinirler, $ekilci olmak icin siyah giymek bence cok sacma, icinden gelir begenirsin giyersin... muzik zevki bu forumdakilerinki gibi olanlarin ortak noktasi siyah olabilir... ama Him yada Metallica dinliorum oyle ise siyah giymek zorundayim dersen, sen kendin olmazsin... A065C035
ben siyah giyorumm ama önemli olan giyim değildir ... üst başla olmuyo metalcilik... önemli olan ruhunun metalci olup olmadığı ...yani bi metalci ister beyaz giyer ister pembe bu onun müzik tarzını belirlemesC035C035 ben ne siyah giyenler gördüm keremcem dinliyolardı mesela A055
ben genelde siyah giyinirm ama bnce öyle bi kural yokk çok saçma her siyah giyen metalciysee oooo...
Ya bence öle bi zorunluluk yok istiyen istediği gibi takılır zaten bu müzik türünü dinliosa içinde vardır .ama siyah giyinerek bunu belli edemez bence çünküü özenti gibi sapmalar oluyo ama harbidende ne siyah giyinenler var murat boz,keremcem,filan dinliolarK0500
tezime olan destekleriniz için sağolun dostlar K010
ne demek efemm haklının yanındayıs biz her zaman :)
ktılıorm her siyah giyen metalcyse babam gothic yaaa bnden btr her şyi siyah...A055
aaaaman walla kim içinden ne geliyosa,neyi beğeniyosa onu giyer..ben rokçuyum metalciyim siyah giyerim die bişe yok..arkadaşların dediği gibi eğer öyle bi durum warsa insanın içinde bu özentilikten başka bişey değildir..sırf siyahı siyah olsun die giymek..özentilik bence..siyah giyindiği zaman gururla taşınmalıdır bence..ben rock dinliyom diye göstermelik deil..ben de dışarda çok siyah gömlek vs giyen gördüm (zaten bide bunlar belli olur hemenA055mesela o siyah gömleğin altına yırtık kot pantolon giyer o zaman popçu olduğu çıkar ortaya çünkü pop demek popüler demek ve yırtık donlarda çok populer(oldu bitti sewmedim şu donları)hal böyle olunca anlaşılır)
işte böyle yani illa popçu renkli giyinir de rocku siyah giyer diye bişey yok..içine sineni giyer millet..öyle yapmayanda özentidir zaten..
ya insn nası istiosa ööle giynmeli rockçı olcam deip sadece grup adı bilip siah giyinip kasınan o kadaa insan grdümkiii...... bn siyah giyioum hemde aşırı derecede ama kimseye kndimi kanıtlama yada bn metalciim amacıyla deil o rengi beeniom onu giyom
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Referans URL